RAI Amsterdam wint Best International Venue award

28-03-2018 - EVENEMENTENLOCATIE BEURSGEBOUW - RAI Amsterdam heeft voor de vierde keer de award voor Best International Venue gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 23 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beurzensector en de uitreiking wordt gezien als het belangrijkste evenement in de sector. De award is uitgereikt aan de business development afdeling van RAI Amsterdam.

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Abu Dhabi National Exhibition Centre, Expoforum convention & exhibition center St. Petersburg, Hong Kong Convention and Exhibition Centre, IFEMA Feria de Madrid, International Convention Centre Sydney, Shanghai New International Expo Centre en Singapore EXPO Convention & Exhibition Centre.

Foto van links naar rechts: Miriam Sigler(Ways and Means) Joost Ringeling, Jolanda Visser en Mathys Taekema (RAI Amsterdam) en Mark Durden-Smith

Jury rapport
Volgens de jury is RAI Amsterdam met haar hoogwaardige beursfaciliteiten en professionele benadering de duidelijke winnaar in de Best International Venue categorie. 'RAI Amsterdam werkt nauw samen met organisatoren en de stad om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor haar klanten. Bovendien laat de RAI echt zien dat zij kennisleider zijn in onze industrie"; aldus de jury.

“We zijn enorm trots dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Het is een erkenning voor onze continue inspanningen om samen met onze klanten succesvolle evenementen neer te zetten en bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam.

Exhibition News
Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren.


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 2. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 3. Zwolse Theaters

  Een indrukwekkend gebouw. Groots in aanblik en capaciteit en voorzien van de modernste technieken. Ruim 900 stoelen,...
 4. Event Medical Service B.V.

  Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverlening, brandpreventie en...
 5. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners