13 mei 2011

Partycateraar Cuisine on tour breidt staf uit

Door Dennis Pentinga

Rubrieken

MONTFOORT / PARTYCATERING - Cuisine on Tour kende vorig jaar 'het beste jaar ooit' en mag terugkijken op een geslaagd begin van 2011. De partycateraar versterkt zich daarom met vier nieuwe medewerkers.

'De herpositionering en de herstructurering werpen hun vruchten af', laat directeur Dimitri Chalos weten. 'De positieve reacties van opdrachtgevers en de forecast tot eind 2011 bevestigen dit.' Chalos zag het aantal opdrachtgevers en de kwaliteit van de opdrachten sterk toenemen en gaat daarom 'door met de ingeslagen weg om gastvrijheid en culinaire verzorging op topniveau te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons van vele spelers op de markt en oogsten veel waardering. Daar doen wij het voor. Wij willen de beste zijn.'

Cuisine on tour wil daarom gecontroleerd en kwalitatief groeien en gelooft in duurzame partnerships met zowel opdrachtgevers als suppliers. Om aan deze doelstelling te kunnen voldoen, heeft het bedrijf zich per 1 mei versterkt met een viertal nieuwe medewerkers.