Overname in MICE / Incentive markt: GI Travel neemt Xcentive over

04-02-2020 - INCENTIVE MICE - GI Travel en Xcentive hebben overeenstemming bereikt over een overname van de MICE activiteiten van Xcentive door GI Travel.

Xcentive is een bekende en ervaren MICE specialist uit Den Haag van André van den Berg. Xcentive is opgericht in 1993. GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep samen met Holland Destination Management (HDM), is een vooraanstaande specialist in de MICE markt met 27 specialisten/medewerkers met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Marijke Vink, directeur van GI Travel en HDM : 'Ik ben heel blij met André van den Berg met wie ik al jaren lang uitstekend contact heb, tot overeenstemming te zijn gekomen en vooral ook dat André van den Berg als adviseur/specialist aan Xcentive/GI Travel verbonden zal blijven. Ik zie uit naar een uitstekende samenwerking met André'.


André van den Berg: 'De overname van Xcentive door GI Travel is voor Xcentive en mij van groot belang om de activiteiten van Xcentive binnen GI Travel voort te kunnen zetten en daarmee met onze klanten te profiteren van de extra specialistische kennis van professionele en ervaren medewerkers en contacten. Ik verheug mij enorm op de samenwerking met de 'grande dame' van de MICE markt, Marijke Vink, en haar specialistische team.'
 

Reisspecialisten
De activiteiten van Xcentive zijn ondergebracht bij GI Travel (dé specialist op het gebied van op  maat gemaakte groeps- incentive- en sportreizen) in Rotterdam, onderdeel van De Reisspecialisten Groep. GI Travel is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Calamiteitenfonds Reizen en SITE.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 2. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 3. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 4. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 5. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners