Oplocatie%2Dcollega+wint+prijs+Center+Parcs+op+Evenement+2007
Nieuws

Oplocatie-collega wint prijs Center Parcs op Evenement 2007

Taco Hermeling is sinds enkele weken nieuw binnen het salesteam van Oplocatie. Net binnen of hij mocht al mee naar Evenement 2007, waar hij zich ontpopte tot favoriete collega door op de stand van Center Parcs Meetings en Events de Pamper Jump-wedstrijd te winnen...een teambuildingsweekend voor 12 personen... (lees: collega's?)

We hadden toch echt deze foto van Taco Hermeling en onderstaand persbericht nodig om het te geloven...
 
 
 
Persbericht Center Parcs
Energize was het thema tijdens Evenement 2007 in de Jaarbeurs Utrecht. In totaal hebben 12.367 bezoekers Evenement 2007 bezocht en kan er wederom gezegd worden dat het een succesvolle beurs was. Tijdens Evenement 2007 zijn alle deelnemende stands beoordeeld door een vakjury en werden de vakprijzen Innovatie, Inspiratie en Interactie toegekend.
 
Vakprijs Evenement
De vakprijs Interactie is dit jaar toegekend aan Center Parcs Meetings & Events. De vakjury meldde het volgende: "De deelname van Center Parcs Meetings & Events aan Evenement 2007 is het verlengstuk van de corparate marketingstrategie van Center Parcs. Zonder opdringerig te zijn wordt de bezoeker op een natuurlijke manier actief betrokken bij het beursconcept".
 
De bezoekers konden zelf ook prijzen winnen bij de stand van Center Parcs Meetings & Events. Wie durfde de uitdaging aan om 3 meter omhoog te klimmen, naar een trapeze te springen en daar zo lang mogelijk te blijven hangen? En wie ging de uitdaging aan om met virtual golf de bal met één slag zo dicht mogelijk bij de hole te slaan?
 
Winnaar "Pamper Jump"
De heer T. Hermeling
Bedrijf: Oplocatie.nl
5.30 minuten
Gefeliciteerd!!! U heeft een teambuildingsweekend voor 12 personen op een park naar keuze gewonnen!
 
Voor eventuele felicitaties voor dit huzarenstukje kunt u natuurlijk mailen met onze favoriete collega: taco.hermeling@reedbusiness.nl  
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.