OCEANDIVA FUTURA vaart Harman Consumer Holland langs partners

26-10-2010 - OCEANDIVA FUTURA vaarde begin oktober voor Harman Consumer Holland naar haar klanten in zeven steden in Nederland en België. Met het thema Enjoy the Sounds of Life benadrukte Harman de goede dingen in het leven.

'De OCEANDIVA FUTURA was de perfecte locatie voor het thema en een nieuwe manier om de partners van Harman te benaderen. Veelal gebruiken we 1 locatie in Nederland en op deze manier komen we echt naar onze klanten toe', aldus Harman Consumer Holland.

'Het schip werd letterlijk een verlengstuk van de showroom van het hoofdkantoor in Amsterdam. Er werd groots uitgepakt met de inrichting op het schip, maar ook met de goodiebags, de uitnodigingen, menukaarten en catering. Alle ruimtes op het schip zijn benut. Op het buitendek stonden zelfs een viertal luxeauto`s met daarin muziekinstallaties van de Harman Group. Het Lounge dek werd speciaal voor carfi en portable audio ingericht, terwijl de Centrale ruimte een aantal home cinema en stereo opstellingen huisvest', aldus de organisatie van OCEANDIVA.

1 Reacties

I usually find your voieds humorous but this one was not due to the fact that many factual evidence was? wrong. Most smartphones (if not all) support landscape mode. All you have to do is tilt the phone. You say touch screen input does not provide any response but it does if you go into your settings and enable vibrate feedback (which is usually always set to default).
Kawai @ 19-03-2012 05:26 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 2. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 3. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...
 4. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 5. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners