OCEANDIVA FUTURA vaart Harman Consumer Holland langs partners

26-10-2010 - OCEANDIVA FUTURA vaarde begin oktober voor Harman Consumer Holland naar haar klanten in zeven steden in Nederland en België. Met het thema Enjoy the Sounds of Life benadrukte Harman de goede dingen in het leven.

'De OCEANDIVA FUTURA was de perfecte locatie voor het thema en een nieuwe manier om de partners van Harman te benaderen. Veelal gebruiken we 1 locatie in Nederland en op deze manier komen we echt naar onze klanten toe', aldus Harman Consumer Holland.

'Het schip werd letterlijk een verlengstuk van de showroom van het hoofdkantoor in Amsterdam. Er werd groots uitgepakt met de inrichting op het schip, maar ook met de goodiebags, de uitnodigingen, menukaarten en catering. Alle ruimtes op het schip zijn benut. Op het buitendek stonden zelfs een viertal luxeauto`s met daarin muziekinstallaties van de Harman Group. Het Lounge dek werd speciaal voor carfi en portable audio ingericht, terwijl de Centrale ruimte een aantal home cinema en stereo opstellingen huisvest', aldus de organisatie van OCEANDIVA.

1 Reacties

I usually find your voieds humorous but this one was not due to the fact that many factual evidence was? wrong. Most smartphones (if not all) support landscape mode. All you have to do is tilt the phone. You say touch screen input does not provide any response but it does if you go into your settings and enable vibrate feedback (which is usually always set to default).
Kawai @ 19-03-2012 05:26 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Constant in Beweging

  Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en is de grondlegger van de...
 2. ss Rotterdam

  ss Rotterdam, The start of new memories!
 3. Amerpodia

  Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de...
 4. Congrescentrum Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige...
 5. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Amsterdam aan je voeten

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners