Nu of nooit: ben jij ook bij de recordeditie van de BeachBrancheBarbecue?

25-06-2019 - #BBBQ19 - Het is nu al een feit: dit wordt een recordeditie. De BeachBrancheBarbecue heeft een recordaantal beachvolleybalteams. Liefst 60 teams nemen deel in de strijd om de cup met de grote oren. Ook de gastenlijst lijkt hard op weg naar een record. Met een kleine 750 eventgasten op de teller, en een tot nu toe heerlijk weerbericht (21 graden en een zonnetje) moet je er bij zijn!

De BeachBrancheBarbecue op maandag 1 juli 2019 bij Strandclub WIJ in Scheveningen is hét ultieme relatie evenement van EventBranche.nl. Dit jaar vindt het leukste bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, ter afsluiting van het eerste deel van het evenementenseizoen, plaats op 1 juli bij strandclub WIJ in Scheveningen. #BBBQ19 wordt wederom het grootste branchefeest op het strand, met 's middags volleybal (o.l.v. A-Way Events) en ’s avonds overheerlijke barbecue concepten door GrillnSmoke en top entertainment van AT Bookings. Maak er met jouw team hét uitje van het jaar van en kom naar Scheveningen! Tickets bestel je door hieronder te klikken op het logo:

#BBBQ19 kent vele partners, die we binnenkort in de spotlights zullen zetten, waar je van verzekerd bent: een toplocatie en goddelijke barbecue gerechten.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners