Noord%2DHolland+Catering+catert+op+zeilevenement+voor+De+Lage+Landen
Nieuws

Noord-Holland Catering catert op zeilevenement voor De Lage Landen

PARTYCATERING - Noord-Holland Catering verzorgde de catering voor De Lage Landen tijdens een groot internationaal zeilevenement, dat Den Helder aandeed.

Voor de zeilboten van de ‘Clipper Round the World Yacht Race’ was Den Helder tussen 12 en 19 juli de laatste stop voor de finish in Southampton. Deze zeilrace is de langste zeilrace ter wereld waarbij 40.000 zeemijl in ruim elf maanden wordt afgelegd. In deze race vaart ook een Nederlands zeiljacht, namelijk “De Lage Landen Embraces the World” en de tussenstop in Den Helder was dan ook het moment voor De Lage Landen om dit tot een onvergetelijk moment te maken, aldus de partycateraar.

Catering
Noord-Holland Catering heeft in deze dagen voor de 520 medewerkers en relaties van De Lage Landen (vanuit de hele wereld) de catering mogen verzorgen op diverse momenten. 'Zo was er de eerste avond een welkomstbarbecue met aansluitend een feest waar alle genodigden hebben genoten van de ambiance, het entertainment en natuurlijk het eten. Voor deze zelfde groep verzorgden wij ook met veel plezier het grote diner en feest op zaterdag en het ontbijt op zondag.'

Locatie
Het gehele evenement vond plaats op het veelzijdige evenemententerrein van Willemsoord, waarbij natuurlijk de haven, maar ook evenementenlocatie De Kathedraal centraal stonden. Ook gingen voor even de deuren van het in augustus 2011 gesloten restaurant DOK51 weer open. Noord-Holland Catering heeft in dit restaurant op zondag een high-end 6-gangen diner verzorgd.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.