Nieuwe+eventlocatie+Amsterdam%3A+Atelier+Mellius+%28sneak+preview%29
Nieuws

Nieuwe eventlocatie Amsterdam: Atelier Mellius (sneak preview)

Atelier Mellius in Amsterdam is een evenementenlocatie met een bijna bizarre uitstraling. 'De verborgen wereld van Amsterdam', zo wordt de nieuwe evenementenlocatie al genoemd. 'Een tempel van verbazing en extravaganza', dat staat een selectief aantal bureaus vanmiddag bij de eerste bezichtiging van de nieuwe evenementenlocatie, die er stiekem altijd al was..., te wachten. Wij hebben de eerste beelden.

De nieuwe evenementenlocatie in Amsterdam kondigt zichzelf al even mysterieus en extravagant aan, als de beelden doen vermoeden:

'Een spectaculair atelier, bedekt met doeken en schilderijen, bezaaid met symbolen van Goed en Kwaad en archetypische beelden. Dat is de wereld van kunstenaar Mellius. "Dit is mijn gebied en ik noem het Heptakosmoj, oud-Grieks voor zeven werelden"

In het hart van de locatie is het donker en branden honderden kaarslichtjes. Naast een oude legertruck hangt een portret van 5 bij 5 meter met een halfnaakte vrouw. Met een kille blik staart ze je aan, met gespreide armen naar rechts "Het Blauwe Zwaardkruis" en links, de overdekte enorme tent "De Baarmoeder van Moeder Aarde". Welkom mijn vrienden, in de wereld van Mellius...

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.