8 februari 2013

Nieuwe concepten bij Buck Models

Door Lieke Hogenkamp

Rubrieken

EVENEMENTEN HOSTESS, SERVICE EN PROMOTIE - Buck Models heeft gewerkt aan nieuwe ready to go concepten voor de evenementenbranche. 'Dit doen wij natuurlijk met veel enthousiasme, creativiteit en nieuwe ideeën', vertelt Mayke Niestadt. Bij het bedenken van nieuwe concepten wordt ingespeeld op de trends in de food en evenementenbranche.

Eén van de nieuwe concepten is het Biologische Boerinnetje. Hierbij worden de hapjes door een model vervoerd en geserveerd vanuit een, met kunstgras beklede, kruiwagen. Denk bij de hapjes aan appeltjes voor de dorst, vers fruit of andere biologische hapjes. Er kan ook een groentetuintje van gemaakt worden met roggebrood snippers, paddestoelen en oesterzwammen. 'Duurzaam, divers, eerlijk en biologisch geteeld, dat zijn de food trends voor 2013. Onze biologische boerinnetjes representeren al deze trends en zijn daarom bij uitstek geschikt om de duurzaamheid van bedrijven en/of evenementen uit te stralen.'

Het tweede nieuwe concept is de Champagne Act. 'Deze act duurt 20 minuten en een danseres zal op een spectaculaire wijze champagne serververen', aldus Niestadt.