
Paolo de Vries deed kennis op bij veel gerenommeerde bedrijven zoals restaurant Spring en De Kas. Na vijf jaar zijn eigen restaurant op de Bloemgracht met succes te hebben gerund is hij vertrokken naar de Nederlandse Antillen. Waar hij werkzaam was als executive chef van een zeer luxe resort op Bonaire, wat deel uitmaakt van de small luxury collection. Paolo had hier twee food outlets onder zijn hoede met een brigade van 10 koks en start nu dus bij het Amsterdamse bedrijf in partycatering.
'Nu ik weer terug ben in Nederland heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij TASTE. Ik kijk ernaar uit om de positie van exclusieve cateraar, die het bedrijf in de in de afgelopen jaren heeft opgebouwd verder te gaan versterken en uitbreiden. Ik streef ernaar een menu-aanbod met ultieme smaakbeleving, met verse producten van het seizoen, te creëren die oprecht verrassend is', aldus De Vries.
Het Management Team van TASTE geeft aan verheugd te zijn met de komst van de nieuwe chef-kok. 'Wij hebben er alle vertrouwen in dat Paolo een waardevolle aanvulling gaat worden van ons team. Hij is enthousiast, gedreven, brengt een hoop expertise mee en maakt schitterende culinaire traktaties. Dit belooft veel goeds voor de toekomst.'