nhow Amsterdam stelt Remco Gerritsen aan als General Manager

02-09-2019 - NH Hotel Group heeft Remco Gerritsen benoemd tot General Manager van nhow Amsterdam RAI om het creatieve hotelmerk in Amsterdam op te zetten. nhow Amsterdam RAI is het tweede nhow-hotel in Nederland en, met 650 kamers en 25 verdiepingen, het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.

Remco Gerritsen, geboren in Nederland, heeft Hotel Management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden gestudeerd. Na zijn studie startte hij bij KLM als Party & Location Manager, waar zijn carrièrepad in 1997 al snel naar zijn eerste functie in Operations leidde. Het hotelwezen begon te lonken en Gerritsen is voor Golden Tulip gaan werken. Golden Tulip is in 2002 doorNH Hotel Group overgenomen, dus Gerritsen is geen onbekende voor de hotelketen. In 2007 verliet Gerritsen NH Hotel Group voor een internationale carrière in Europa en Azië bij PPHE Hotels, Azimut Hotels, IHG Hotels en Maritim Hotels. Na zijn laatste functie als Director of Operations a.i. bij Maritim start hij nu als General Manager van nhow Amsterdam RAI bij NH Hotel Group.

Niemand kan om het gebouw heen
De out-of-the-box werkhouding en drive voor innovatie en continue verbetering zijn kernfactoren geweest in de benoeming van Remco Gerritsen. Gerritsen kijkt ernaar uit het lifestyle hotelmerk in Nederland uit te breiden. “Om het gebouw kan niemand heen, dankzij het fantastische ontwerp van architectenbureau OMA. Het interieur is ook een lust voor het oog. Het thema ‘The Culture’s Hub’ leeft in in het hele hotel - van lobby tot kamer,” aldus Gerritsen.

“Naast dat het hotel een nieuwe hotspot voor toeristen, zakenreizigers en de lokale Amsterdammer is, fungeert het ook als headquarter hotel voor congressen van RAI Amsterdam. Mijn favoriete plek is het driehoekige terras op de 17e verdieping. Vanuit de ene hoek geniet ik van het grandioze uitzicht over de stad, vanuit het andere zie ik het autoverkeer op de A10 de Zuidas passeren. Het derde biedt bij helder weer zelfs zicht op Zandvoort aan Zee.”

Herman Klok, Regional Director of Operations bij NH Hotel Group is ervan overtuigd een goede match te hebben gevonden met Remco Gerritsen als General Manager voor nhow Amsterdam RAI. “Met Remco hebben we een sterke leider in huis gehaald. In voorgaande functies heeft hij bewezen goed met verschillende partners te kunnen samenwerken, een must in deze rol bij een hotel met veel verschillende stakeholders. Daarnaast zal zijn hospitality ervaring in verschillende landen en culturen bijdragen aan de hotelbeleving van de gast.”


* * * *
Het viersterren nhow Amsterdam RAI, gelegen op het RAI-complex: in de driehoek van de Europa Boulevard, de snelweg A10 en de RAI Amsterdam, opent in het eerste kwartaal van 2020. Voor meer informatie ga naar: www.nhow-hotels.com.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 2. Thearent Group

  Thearent gespecialiseerd in creatieve textiel toepassingen en oplossingen voor evenementen, concerten, festivals,...
 3. Johan Cruijff ArenA

  Vrijwel iedereen kent ‘De ArenA’ als het grootste voetbalstadion van Nederland, maar naast het voetbal zijn er in de...
 4. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 5. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners