NetworkTables wint voor de tweede keer prestigieuze Future of Meetings Award

02-07-2018 - INTERACTIEVE TOOL VOOR EVENTS - NetworkTables-founder Matthijs Otto en Querine Lap namen gisteren vol trots voor de tweede keer op rij de Future of Meetings Award in ontvangst tijdens The Meeting Show in Londen. De winnaar werd bepaald door het internationale publiek van evenementorganisatoren middels een publieke stemming voor de meest innovatieve event tool.

NetworkTables is een gebruiksvriendelijke online event tool die bezoekers van evenementen helpt de juiste mensen te ontmoeten en netwerken effectiever maakt door een slimme gebruiksvriendelijke online oplossing voor table seating, workshop registratie en 1-op-1 meetings.  Vorig jaar won het innovatieve bedrijf NetworkTables ook al de Future Of Meetings award en het jaar daarvoor de Event Technology Award ‘Best Technology for Building Event Attendance’. Dit is al de derde prestigieuze prijs in de internationale evenementenindustrie in minder dan twee jaar tijd.

David Chapple, Group Event Director, The Meetings Show, Centaur Media plc. -  “Namens het team wil ik NetworkTables van harte feliciteren met het winnen van de Future of Meetings Award en dit voor een tweede keer! Er is duidelijk een gat in de markt voor het innovatieve product van NetworkTables. Een van de redenen dat de Future of Meetings Award een felbegeerde onderscheiding is, is omdat de winnaar gekozen wordt  door eventorganisatoren wereldwijd. Zó veel mensen hebben op hen gestemd, er is duidelijk een grote vraag naar nieuwe manieren om te netwerken op events. De Future of Meetings Award is een prachtige springplank voor tech startups en we kijken er naar uit om NetworkTables ontwikkelingen te volgen de komende jaren.”

 

Maarten Vanneste, President, Meeting Design Institute - "Het is gewoon een goede technologie om netwerken op events een stuk te vereenvoudigen. Simpel en functioneel."

 

Snelle groei
NetworkTables groeit hard, de tool wordt nu in meer dan 39 landen gebruikt door evenementorganisatoren die zo hun show-up percentage verhogen, tijd besparen en complexe uitdagingen oplossen zoals automatisch indelen van meeting schema’s. Taiwan is een van de laatste landen die aan de lijst is toegevoegd.

Matthijs Otto, NetworkTables: “Omdat we heel snel groeien en druk zijn met het ontwikkelen van nieuwe tools die de hele event event industrie zullen veranderen, vergeten we als team soms om successen te vieren. Het winnen van drie awards in minder dan twee jaar tijd is een geweldige erkenning voor ons werk en geeft extra vertrouwen voor partijen die nog niet met ons werken!”

De toekomst is virtuele congressen, meetings en beurzen
Om er voor te zorgen dat onze klanten innovatief en voorblijven ten opzichte van concurrenten, is NetworkTables continu in gesprek met creatieve evenementorganisatoren. “Wij bouwen samen met evenementorganisatoren steeds nieuwe innovatieve oplossingen voor de hedendaagse problemen waar zij tegenaan lopen.” - Matthijs Otto. NetworkTables verwacht dat virtuele congressen en beurzen de toekomst zijn en de gehele markt zullen ontwrichten. Waar vroeger de angst voor online conferenties slechts werd uitgesproken, zorgt NetworkTables er nu voor dat er 34.000 mensen deelnemen aan een virtueel congress genaamd World Business & Executive Coaching Summit (WBECS) middels Zoom sessies – en groeiende video-conferentie tool uit de US.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Sendsteps B.V.

  De stem van uw publiek! Vergroot het gevoel van betrokkenheid door de interactie met de bezoekers van uw bijeenkomst...
 2. Event-wifi.nl

  Event Wifi levert gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor,...
 3. Kronenburg Promotie & Begeleiding

  Evenementen Hostess en Promotie -Op zoek naar een promoteam of hostesses?...
 4. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele...
 5. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners