Naarderbos maakt doorstart als evenementenlocatie

04-04-2019 - Naarderbos is BACK! Per 1 april opent Naarderbos haar deuren! En nu met de volledige focus op bedrijfsevenementen. Karin Bouwmeester (DGA O-buro) pakt dit samen met haar collega Bianca Buis op. Na het faillissement van de vorige exploitant met wie zij als evenementenbureau regelmatig samenwerkte, bleven opdrachtgevers naar Naarderbos vragen. Toen zij in gesprek gingen met de eigenaren van het pand was een mooie samenwerking snel beklonken.

Belangrijk verschil en groot voordeel voor de evenementenmarkt is, dat nu de totale locatie, inclusief The Clubhouse, waar voorheen een restaurant gevestigd was, beschikbaar is voor evenementen. Alle 8 zalen met een totale oppervlakte van ruim 3000 m2, zijn nu apart én geschakeld te gebruiken. Dat biedt de mogelijkheid om ook grote gastengroepen te verplaatsen van de ene naar de andere zaal, wat vaak gebeurt bij evenementen. Daarnaast zit er nu een team dat ruim 20 jaar ervaring heeft met het bedenken en organiseren van evenementen. Hun kennis gaat verder dan de locatie alleen. Wanneer opdrachtgevers alles uit willen besteden wordt er nauw samengewerkt met O-buro. Dit alles, tezamen met de unieke ligging, maakt Naarderbos als evenementenlocatie uitermate geschikt voor congressen, beurzen, personeelsfeesten, teambuilding en familiedagen etcetera.

We werken nog hard aan de site, maar hij staat wel al online. Natuurlijk is de agenda al open en draait het salesteam op volle toeren. www.naarderbos.nlVoor meer informatie kun u contact opnemen met Bianca Buis 06-51466350 en/of Karin Bouwmeester 06-55132106

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Kijk de Gouden Giraffe Award Show terug

Livestream van EventProducent.nl

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Landal GreenParks

  Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Hier kunt u terecht voor al uw zakelijke...
 2. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. The Hospitality Club

  Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar...
 4. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...
 5. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners