MPI Connect over de magie van de verbinding en de huidige Corona-situatie

10-03-2020 - Je hebt een groot netwerk en werkt samen met collega's. Iedere dag sta je in contact met klanten en andere zakelijke relaties, maar ken je elkaar ook écht? Ervaar de magie van de verbinding. Dat kan tijdens MPI Connect, waar CLC-VECTA ook een keynote invult over de huidige Corona-situatie.

MPI Event | Connect

30 maart, 2020 - 9:30 - 6:00
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag


Programma
09:30 – 12:00  Chain Reaction
12:00 – 13:00  Lunch
13:00 – 14:30  Deep dive kennissessie 1 
14:30 – 15:00  Pauze 
15:00 – 16:30  Deep dive kennissessie 2
16:30 – 18:00  Netwerkreceptie

Connection by Chainreaction
We starten de dag met Chainreaction, een teambuilding concept van Lennart Peeperkorn, waarbij we door het benutten van een ieders talent toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat. Verschillende talenten vormen samen een team en de verschillende teams bouwen ieder een gedeelte van een traject dat samen een grote kettingreactie wordt. Alles staat met elkaar in verbinding.

The magic of connection
Tijdens de breaks nemen Sherlocked je mee op avontuur. En net als tijdens EMEC19 brengen ze jou nu weer op een magische manier in contact met andere de deelnemers. Geen vluchtige ontmoeting, maar echte verbinding.

Let's connect our knowledge
De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve kennissessies. Naast het leren van de theorie, ga je actief met de inhoud aan de slag. Minimaal 50% van de sessies is interactief om jou met de materie en andere deelnemers te verbinden.

Registratie
Ben jij een meeting en event professional met ambitie en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je snel aan voor dit event!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners