Met+een+klein+budget+naar+19+miljoen+media+impressies%3A+Open+NK+Curling+op+Natuurijs
Nieuws

Met een klein budget naar 19 miljoen media impressies: Open NK Curling op Natuurijs

Triple Double won dit jaar een Gouden Giraffe Event Award in de categorie PR & Mediawaarde, met het Open NK Curling op Natuurijs. De totaal onbekende sport werd als nooit te voren op de kaart gezet, met een minimaal budget en een enorm bereik als resultaat. Tijdens EventBranche LIVE, op 5 juni, geven zij een kijkje achter de schermen. Meld je aan en laat je inspireren door dit awardwinning eventconcept!

Het doel was om Nederland op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met curling en binnen een week tijd 24 teams te werven. Met een minimaal budget moest er landelijke media-aandacht worden gegenereerd. Het resultaat: binnen 11 uur na opening op Hart van Nederland, een uitverkochte editie, 70 teams op de wachtlijst, een media waarde van meer dan 600.000 en 19 miljoen impressies...

Tijdens EventBranche LIVE op woensdag 5 juni bij SnowWorld Zoetermeer neemt Dagmar van Stiphout, Senior Sportmarketeer bij Triple Double, de aanwezige eventprofessionals mee in het voor-, tijdens- en natraject van dit event. Wat waren de uitdagingen, welke keuzes zijn er gemaakt, wat is er gedaan om het gewenste effect te bereiken en wat zijn de leerpunten. Ook aanwezig zijn bij deze Learn From The Best inspiratiesessie? Meld je dan nu nog aan!

Liever alles te weten komen over (cyber)risico's, internet privacy en aansprakelijkheid? Kom dan iets eerder en doe kennis op tijdens de sessie van autoriteit en onderzoeksjournalist Brenno de Winter en Saskia Luyks (KLAP Evenementenverzekeringen). Zij tonen ons de risico's, de kansen, en geven voorbeelden uit de praktijk!

                                  AANMELDEN EVENTBRANCHE LIVE, 5 JUNI, SNOWWORLD ZOETERMEER

                                                      *Alles over cyberrisico's en internet privacy*
                                                                 *Aansprakelijkheid op events*
                                                      *Awardwinning eventbureau Triple Double*
                                               *Netwerk en geniet van catering uit eigen keuken*
                                                             *Ga de piste op: skieen of tuben*




 



 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.