Maarten Schram door Eventex genomineerd als invloedrijke eventprofessional

02-09-2019 - Het publiek rondom de Eventex Awards heeft IDEA verenigingsdirecteur Maarten Schram genomineerd als een van ‘The Most Influential People In Тhe Event Industry’.

Maarten Schram, managing director van IDEA is genomineerd voor de prestigieuze Eventex All-stars Index: The Most Influential People In Тhe Event Industry. Op deze lijst vind je personen die de event industrie positief hebben beïnvloed door een stempel te drukken op de branche door hun visie, creativiteit en innovatie. “IDEA is trots en feliciteert Maarten van harte met deze nominatie. Het toont eens temeer aan dat IDEA goed aan de weg timmert. En het is een mooie erkenning voor Maarten die zich al jaren onverschrokken inzet voor onze branche in het algemeen en de belangen van onze leden in het bijzonder. En dat wordt dus opgemerkt, ook buiten de landsgrenzen“ aldus Eva Annokkee, voorzitter van IDEA. “Of het nu gaat om het creëren van (internationale) netwerken voor bureaus, het vechten voor duurzame pitchtrajecten of lobby voeren bij de politiek, Maarten kiest voor een creatieve insteek en charmante benadering. Hij zou als echte gamechanger wat ons betreft dus ook niet op deze lijst mogen ontbreken.”

Door het publiek genomineerd
Maarten bevindt zich in goed gezelschap tussen ruim 100 door het publiek genomineerden, die kans maken zich te plaatsen op de uiteindelijke shortlist. Iedereen mag stemmen op 1 tot maximaal 10 genomineerden die zij als meest invloedrijk zien. “Deze lijst is bedoeld om de drijvende kracht achter de event industrie te herkennen - de mensen! De visionairs, innovators, trend-setters en uitblinkers, iedereen die de event industrie een boost geeft en de evenementenbranche levendiger, bruisender en inspirerender maakt”, legt Ovanes Ovanessian, mede-oprichter van Eventex Awards uit.

Stemmen is makkelijk Met dank aan Evalato is het publieke stemproces supersnel en gemakkelijk. Je kunt Maarten Schram steunen met je stem op: https://eventex.co/all-stars/people/. De stemming sluit op 12 september a.s. waarna de shortlist direct bekend gemaakt wordt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 2. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 4. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 5. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners