Maarten Schram door Eventex genomineerd als invloedrijke eventprofessional

02-09-2019 - Het publiek rondom de Eventex Awards heeft IDEA verenigingsdirecteur Maarten Schram genomineerd als een van ‘The Most Influential People In Тhe Event Industry’.

Maarten Schram, managing director van IDEA is genomineerd voor de prestigieuze Eventex All-stars Index: The Most Influential People In Тhe Event Industry. Op deze lijst vind je personen die de event industrie positief hebben beïnvloed door een stempel te drukken op de branche door hun visie, creativiteit en innovatie. “IDEA is trots en feliciteert Maarten van harte met deze nominatie. Het toont eens temeer aan dat IDEA goed aan de weg timmert. En het is een mooie erkenning voor Maarten die zich al jaren onverschrokken inzet voor onze branche in het algemeen en de belangen van onze leden in het bijzonder. En dat wordt dus opgemerkt, ook buiten de landsgrenzen“ aldus Eva Annokkee, voorzitter van IDEA. “Of het nu gaat om het creëren van (internationale) netwerken voor bureaus, het vechten voor duurzame pitchtrajecten of lobby voeren bij de politiek, Maarten kiest voor een creatieve insteek en charmante benadering. Hij zou als echte gamechanger wat ons betreft dus ook niet op deze lijst mogen ontbreken.”

Door het publiek genomineerd
Maarten bevindt zich in goed gezelschap tussen ruim 100 door het publiek genomineerden, die kans maken zich te plaatsen op de uiteindelijke shortlist. Iedereen mag stemmen op 1 tot maximaal 10 genomineerden die zij als meest invloedrijk zien. “Deze lijst is bedoeld om de drijvende kracht achter de event industrie te herkennen - de mensen! De visionairs, innovators, trend-setters en uitblinkers, iedereen die de event industrie een boost geeft en de evenementenbranche levendiger, bruisender en inspirerender maakt”, legt Ovanes Ovanessian, mede-oprichter van Eventex Awards uit.

Stemmen is makkelijk Met dank aan Evalato is het publieke stemproces supersnel en gemakkelijk. Je kunt Maarten Schram steunen met je stem op: https://eventex.co/all-stars/people/. De stemming sluit op 12 september a.s. waarna de shortlist direct bekend gemaakt wordt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 4. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners