Locaties RIVM-proof: Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage Safe meetings

22-06-2020 - LOCATIES RIVM PROOF - 'Ook al kunnen we elkaar nu niet persoonlijk zien, we blijven positief en kijken uit naar het moment dat we elkaar weer zullen ontmoeten. Inmiddels werken we hard aan veel oplossingen om veilig samenkomen mogelijk te maken bij de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Will we meet again in de Beurs van Berlage?', aldus het team van de Amsterdamse locatie.

De Beurs van Berlage heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De afgelopen weken zijn er door de World Health Organisation (WHO) wereldwijde maatregelen en door het Rijksinstutuut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) Nederlandse maatregelen opgesteld, die de verspreiding van het Coronavirus zullen tegengaan en kwetsbare groepen zullen beschermen. Maatregelen die wij in de Beurs van Berlage zullen volgen, om ervoor te zorgen dat tijdens de voorbereidingsfase, de opbouw, het evenement zelf en het afbouwen van jouw evenement, de veiligheid van jou, jouw gasten en onze medewerkers gewaarborgd is.

Safe meetings in de Beurs
Benieuwd hoe wij de gezondheidsadviezen precies hanteren bij uw event of samenkomst? In de infosheet 'safe meetings in de Beurs' leggen we voor elk onderdeel van de organisatie van uw event of samenkomst uit hoe wij maatregelen volgen om de gezondheid van uw gasten en onze medewerkers te waarborgen.
>> Download de infosheet

 

Virtual Live Events

Organiseer uw hybride evenement in de Beurs. Wij geloven in de kracht van fysiek samenkomen. Maar we beseffen de groeiende behoefte aan een virtuele toevoeging aan uw evenement. Dankzij onze samenwerking met Faber Audiovisuals en Univate, kunnen wij u nu ook verwelkomen in een virtuele Beurs, dankzij Beurs van Berlage Virtual Live Events. 

Virtueel aanwezig

Beurs van Berlage Virtual Live Events is een uniek en innovatief concept waarbij uw gasten, waar ook ter wereld, live uw evenement in de Beurs kunnen ervaren. Dit doen zij niet via een livestream, maar het is net alsof zij daadwerkelijk in de Beurs van Berlage aanwezig zijn, inclusief het geroezemoes dat hoort bij een evenement. Door de mogelijkheid om online deel te nemen aan het evenement, zitten er geen restricties meer aan het aantal deelnemende bezoekers.

 

Stelt u zich eens voor, u loopt de virtuele Beurs van Berlage binnen…Net als in de fysieke Beurs van Berlage wordt u verwelkomd door onze host. Zij wijst u de weg richting de Beursfoyer. U kijkt om zich heen en ziet ook de overige Beursbezoekers en hoort ook het bijbehorende geroezemoes. U loopt de zaal binnen waar uw eerste sessie plaatsvindt. U chat ondertussen gezellig met een andere congresdeelnemer, alvorens u uw volledige aandacht aan de spreker geeft. Tijdens deze sessie kunt u alles zien en beleven, wat de bezoekers in de Beurs fysiek ook beleven. U kunt zelfs een vraag stellen aan de spreker.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 2. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 4. Jaarbeurs Congressen

  Jaarbeurs Congressen van is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 5. Stadsschouwburg &Philharmonie Haarlem

  De Philharmonie is een prachtig 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners