Live+jurybijeenkomst+Gouden+Giraffe+wordt+battle+in+boxring
Nieuws

Live jurybijeenkomst Gouden Giraffe wordt battle in boxring

EVENEMENTEN AWARD - In de zoektocht naar een vernieuwend concept voor de Gouden Giraffe Event Awards heeft de organisatie een partner gevonden in het wereldwijd bekende eventconcept van Get In The Ring voor de live jurybijeenkomst op 14 december in De Kuip.

Binnen dit concept zullen de vijftien beste eventcases van Nederland met elkaar battelen in de boxring. Aankomende week zal de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards een dagelijks vlog bijhouden waarin meer informatie wordt geven over de invulling van dit concept en het programma.

Over Get In The Ring
Get In The Ring biedt veelbelovende startups een podium om een wereldwijde fanbase te creeren voor het aan de man brengen van hun product of dienst. Dit podium bestaat uit een wereldwijde competitie 'The Olympics for Startups' en een online platform waarbij start-ups battelen tegen hun concurrenten om fans en investeerders te overtuigen. In slechts drie jaar tijd is Get In The Ring uitgegroeid van een lokaal event naar een wereldwijde speler in 64 landen die meer dan 3000 start-ups in contact brengt met hun fans en potentiele doelgroep.

Heeft u tussen 1 januari 2013 en 1 november 2015 een uitzonderlijk goed evenement (mede) georganiseerd? Dan is dit het moment om uw opdrachtgever te motiveren om ook deel te nemen aan de Gouden Giraffe. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november 2015.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.gouden-giraffe.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.