Learn From The Best, 6 februari 2019: dé live jurysessies van de Gouden Giraffe

13-01-2019 - Een nieuw onderdeel tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2018 is het Learn From The Best Festival op 6 februari 2019, bij DUS in Utrecht. Waar dit moment voorheen alleen was weggelegd voor genomineerden, biedt de organisatie nu álle inzenders de gelegenheid hun case te verdedigen tegenover de vakjury en aanwezige eventprofessionals.

Op 6 februari 2019 krijgen aanwezigen een kijkje in de keuken van de beste evenementen van Nederland. Tegenover de vakjury, die onlangs is uitgebreid met o.a. Pernod Ricard en Sanoma, geven cases inzicht in de aanleiding en doelstellingen van het event, het concept en de keuzes die hierbij gemaakt zijn, evenals de impact en het bereikte effect.

'De afgelopen jaren is Learn From The Best uitgegroeid tot een moment waar menig eventprofessional inspiratie en kennis komt opdoen. Maar naast de genomineerden zijn er zoveel andere mooie evenementen die worden ingezonden voor de Gouden Giraffe. Om al deze cases een podium te geven hebben we Learn From The Best Festival in het leven geroepen. Een dag, los van de Gouden Giraffe Awardshow, waar álle deelnemers hun case live pitchen voor de vakjury en de aanwezige eventprofessionals. Dit vraagt echter wel om een iets uitgebreidere opzet. Bij evenementenlocatie DUS kunnen we in plaats van twee, zelfs drie of vier zalen creëren om iedereen de mogelijkheid te geven zichzelf te laten zien', aldus Maartje Springer van de Gouden Giraffe. Kortom, een dag vol kennis, inspiratie en netwerken waarbij je ook nog de mogelijkheden van een nieuwe evenementenlocatie kunt ontdekken!

Koop nu je kaarten!
Inmiddels is de kaartverkoop gestart en is het mogelijk om voor zowel Learn From The Best, de live jurysessies op 6 februari 2019, als de Gouden Giraffe Awardshow al kaarten te bemachtigen. Nieuw dit jaar is het combiticket, waardoor je verzekerd bent van een plekje tijdens beide evenementen! Kijk voor meer informatie en tickets op www.gouden-giraffe.nl.
 DUS: DE NIEUWE LOCATIE VAN LEARN FROM THE BEST 2018

Work & Playground

Wij zijn De Utrechtse Stadsvrijheid. Een zakelijke speelplaats die alle ruimte geeft om vrij te denken.
Bij DUS geloven we in de kracht van vrijheid. Niet alleen na, maar vooral tijdens het werk. Vrijheid geeft ruimte in je hoofd. Ruimte voor nieuwe inzichten, ruimte voor verbinding en ruimte voor creativiteit.

Stap uit die bekende comfortzone en ga samen met je team los op onze Work & Playground. Wie weet waar dit jullie brengt en welke doelen jullie behalen.

Ruimte om vrij te denken
DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels. Een plek waar je brainstormt in een hangmat, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter leert denken dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen meteen concreet te maken.

Het Speelkwartier
Work hard, play hard! Tussen de bedrijven door speel je een potje basketbal, voetbal of laat je je verrassen door een van onze creatieve activiteiten. Eventjes weer losgaan en kind zijn, voordat je weer aan de slag gaat.

Brandstof
Goed eten zorgt voor de allerbeste energie. Laat je bammetjes met kaas maar thuis, wij verrassen je met bijzonder lekker eten. We nemen graag de vrijheid in onze catering, maar serveren vaak lekkers als dimsum, yakitori en empanadas. En natuurlijk kunnen bitterballen ook niet ontbreken.

Tot snel op onze zakelijke speelplaats!
www.deutrechtsestadsvrijheid.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 2. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 3. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 4. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 5. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners