Lancering nieuw platform BedrijfsEntertainment.nl

06-07-2018 - Het nieuwe platform BedrijfsEntertainment.nl is dé full-service aanbieder op het gebied van entertainment voor de zakelijke markt en is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar vele artiesten hun live-carrière gestart zijn.

BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van zakelijke evenementen waarbij, altijd via persoonlijke contact en maatwerk, de focus ligt op het perfect matchen van doelgroep, gelegenheid en entertainment.
"Onze kennis en jarenlange ervaring in het management en boeken van artiesten, in combinatie met een vernieuwende, servicegerichte klantenaanpak richting de zakelijke markt maakt ons tot een unieke sparringpartner voor de invulling van entertainment tijdens evenementen', aldus Annelot Nijkamp en Jeroen Baak van BedrijfsEntertainment.nl

Maandag 9 juli wordt BedrijfsEntertainment.nl op ludieke wijze gepresenteerd tijdens de Beach Branche Barbecue bij strandclub WIJ in Scheveningen. Het ideale moment om de branche met dit nieuwe platform kennis te laten maken en het glas te heffen op de toekomst!

De nieuwe entertainment service is vanaf vandaag beschikbaar via www.bedrijfsentertainment.nl

Ook aanwezig zijn tijdens de lancering van BedrijfsEntertainment.nl tijdens de 20e editie van de Beach Branche Barbecue, het grootste strandfeest voor eventprofessionals? Koop dan nu nog last-minute je kaarten via www.beachbranchebarbecue.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners