Kun+je+het+voorstellen%3A+Leonardo+DiCaprio+of+een+andere+wereldster+op+jouw+online+event%3F
Persberichten

Kun je het voorstellen: Leonardo DiCaprio of een andere wereldster op jouw online event?

ONLINE EVENT WERELDSTER - Wat ons nog te wachten staat, is nog altijd niet duidelijk. Dat we alternatieven hebben wel: de online evenementen nemen een vlucht in aantallen en in nieuwe en originele invulling. Wat te denken van een wereldster op jouw online bedrijfsborrel of online evenement? Het kan!

'De coronacrisis dwingt bedrijven om hun evenementen online te organiseren. Deze beperking levert ook interessante mogelijkheden op: afstanden verdwijnen', laat ShowBird.com weten. Het boekingsplatform speelt hierop in en haalt de grootste celebrities van deze planeet digitaal naar jouw online bedrijfsevenement.

'Oud presidenten, beroemde filmsterren, top comedians, legendarische sporthelden, the sky is the limit. In crisistijd komen de beste ideeën naar boven. Want wie wil nu niet Leonardo DiCaprio op z’n online bedrijfsborrel?', aldus Hassan Tagi, CEO van ShowBird. 'Normaal zijn wereldsterren vrij onbereikbaar voor onze zakelijke markt. Het is een kostbare aangelegenheid (qua tijd en geld) om hen fysiek naar Nederland te brengen. Op een online meeting via Skype, Teams of Zoom zijn reis- en verblijfskosten echter niet meer van toepassing.'

ShowBird ging een partnerschap aan met twee toonaangevende celebrity agencies uit de U.S. en maakt daarmee de digitale weg vrij voor bijvoorbeeld Donald Trump, Lady Gaga of Kevin Hart.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.