Krachtenbundeling tussen aanmelder.nl en NetworkTables.com

22-10-2019 - Twee spelers in de zakelijke evenementenbranche slaan de handen ineen. Deelnemersregistratie voor evenementen via aanmelder.nl en matchmaking door middel van rondetafelgesprekken, workshops en één-op-één afspraken met NetworkTables.com. 'Het leven voor eventorganisatoren steeds makkelijker maken, dat is wat ons samenbrengt', aldus de twee partners.

Het bedrijf in deelnemersregistratie van zakelijke evenementen, aanmelder.nl, kiest voor de specialist op het gebied van matchmaking, NetworkTables.com, als partner om netwerken tijdens evenementen makkelijker en efficiënter te maken.

Foto: De huiskamersessies op The Next Event waren eveneens de verdienste van NetworkTables, foto Jordi Wallenburg Fotografie

'Steeds meer zakelijke evenementen staan in het teken van kennisoverdracht in de vorm van rondetafelgesprekken, paneldiscussies en gericht netwerken. Het viel aanmelder.nl op dat eventorganisatoren enorm veel tijd besteden aan het maken van groepsindelingen, tafelplaceringen en matchmaking. Door de samenwerking is het mogelijk om deelnemers direct na registratie toegang te geven tot NetworkTables om vervolgens aan te schuiven aan rondetafelsessies, workshops te kiezen en 1-op-1 afspraken te plannen. Deelnemers hoeven niet opnieuw een profiel aan te maken of een app te downloaden. Door dit gemak gebruikt 9 van de 10 deelnemers de netwerk tool, terwijl het industrieel gemiddelde op 4 van 10 ligt. Eenmaal op het evenement vinden deelnemers hun persoonlijk programma terug op de badge van aanmelder.nl', aldus de twee partners in een persbericht.

“De samenwerking met aanmelder.nl was voor ons een logische stap omdat we veel gemeenschappelijke klanten zien. Voor klanten levert dit tijdsbesparing op want alle deelnemers komen nu automatisch in NetworkTables te staan. Software met elkaar koppelen is de toekomst; iedereen is op zoek naar all-in-one software programma’s, maar deze bestaan niet meer, je moet het beste combineren”, aldus Matthijs Otto, oprichter NetworkTables.

Inmiddels hebben al verschillende klanten met beide softwarepakketten gewerkt. Op evenementen van o.a. UWV Werkgeversservicepunt, Kamer van Koophandel en Vakmedianet wordt netwerken al makkelijker en efficiënter gemaakt door de combinatie van deelnemersregistratie en matchmaking.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 2. Lyyti

  Lyyti is in Nederland! Lyyti levert software voor een probleemloos uitnodigings- en registratie traject van je...
 3. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 4. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate...
 5. Kronenburg Promotie & Begeleiding

  Evenementen Hostess en Promotie -Op zoek naar een promoteam of hostesses?...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners