Klantevenement voor 4000 AFAS-klanten gaat door

24-03-2020 - AFAS EVENEMENT - In verband met de overheidsmaatregelen dat alle bijeenkomsten tot 1 juni a.s. niet doorgaan, hebben we moeten besluiten om de AFAS Open in zijn huidige vorm te annuleren. De AFAS Open waren gepland op 12 & 13 mei 2020 (Leusden) en 18 & 19 mei 2020 (AFAS Live). De online AFAS Open vindt nu plaats van 25 t/m 29 mei 2020.

'Wij keken enorm uit naar het ontvangen van onze klanten en partners, maar vanzelfsprekend is de volksgezondheid het allerbelangrijkst. Daarom hebben we alle voorbereidingen al getroffen om het evenement volledig online plaats te laten vinden. Zo kunnen we alle klanten toch kennis laten maken met alle functionaliteiten in de nieuwste versie van onze software, die we presenteren tijdens de AFAS Open. We zijn op dit moment druk bezig om de laatste hand te leggen aan het volledige online programma. Zodra hier meer bekend over is, wordt dit gepubliceerd op afasopen.nl. De ingeschreven deelnemers zijn via e-mail op de hoogte gebracht.' 

AFAS had al eerder besloten om alle evenementen en bijeenkomsten t/m 6 april af te gelasten, en waar mogelijk te zoeken naar online oplossingen. Dit wordt nu verlengd naar 1 juni.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners