Joffi+lanceert+The+Food+Spot+met+opvallend+evenement+en+communicatietraject
Nieuws

Joffi lanceert The Food Spot met opvallend evenement en communicatietraject

Met een spectaculaire openingsdag en guerrilla acties organiseerde Joffi de opening van The Food Spot; een vernieuwende horecaformule met 9 restaurant onder één dak aan de afslag 6 Maarssen langs de A2.

Politici, BN’ers, top-koks, omwonenden en automobilisten vanaf de A2 bezochten The Food Spot op zaterdag 29 mei. Vanaf 50 meter hoog spotten zij het nieuwe horeca-aanbod vanuit de Bite in the Sky. 'Hoog en droog werden lekkere drankjes en hapjes geserveerd door de koks van de restaurants', kijkt organisatiebureau Joffi tevreden terug.

Guerrilla met Motorbabes
Vanaf de openingsdag organiseert Joffi een guerrilla-actieperiode van twee weken met reclameborden langs de A2, hongerige lifters bij benzinepompen, op- en afritten en mooie motorbabes. 'De motorbabes trotseren de files op de A2 aan twee zijden van de weg en spotten kentekens. Een lust voor het oog maar ook voor de maag. Filerijders checken hun kenteken op foodspotting.nl. Gelukkige winnaars ontvangen een bijzondere prijs van The Food Spot. De file wordt er niet korter door maar menig automobilist krijgt wel lekkere trek', aldus Joffi.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.