Jeroen Dijsselbloem Spreker van het Jaar 2018 volgens sprekersbureau Assemblee

19-12-2018 - Voormalig voorzitter van de Eurogroep, minister van Financiën en nu ook Spreker van het Jaar 2018: Jeroen Dijsselbloem reisde afgelopen jaar zoals voorheen de wereld rond, maar dit keer niet als politicus. Dijsselbloem maakte talloze keren zijn opwachting als gastspreker op grote internationale evenementen. En met succes: hij ontving de Spreker van het Jaar Award uit handen van Maurice van der Kant, directeur van sprekersbureau Assemblee Speakers.

Spreker met internationale invloed
Politieke en economische onderwerpen zijn in 2018 complexer dan ook, en juist daarom moet erover gepraat worden. Jeroen Dijsselbloem gaf voordrachten over de EU en Brexit. Hij ging hierbij met veel plezier de dialoog aan met zijn publiek.

Jeroen Dijsselbloem is als winnaar uitgeroepen om zijn open en informele manier van spreken, een grote kunst, juist binnen zijn thematiek. 'We kijken niet alleen naar het aantal optredens. De impact die een spreker maakt op het publiek is veel belangrijk. Dat is wat blijft hangen en wat het verschil maakt tussen een leuk verhaal en een inspirerende spreker', aldus Maurice van der Kant.

Snelst groeiende spreker: Chris Baldwin
Ook Chris Baldwin boekt internationaal succes: zijn missie om mensen en organisaties te verbinden in een digitale wereld bracht hem in het afgelopen half jaar op events in onder andere Stockholm, Bergen, Wenen en Frankfurt. Er kwamen recent zelfs verzoeken binnen uit Las Vegas, Miami en Sydney. Daarmee verdient hij de titel van snelst groeiende spreker. Baldwin is geboren op een klein eiland in de Stille Oceaan in de buurt van Australië. Hij woont al 7 jaar met zijn vrouw en 3 kinderen in Nederland. In juni dit jaar nam hij zelf ontslag bij zijn werkgever en meldde zich spontaan aan bij Assemblee Speakers. Baldwin heeft een missie. Zijn eerste TEDx speech vorige maand in Amsterdam leverde hem binnen enkele dagen meer dan 5000 views op. Hij zet een beweging in gang om samen succesvoller te zijn, een aanpak die duidelijk aanslaat en zich steeds meer verspreid.

Spreker van het Jaar Award
Sinds 2007 reikt het sprekersbureau uit Maastricht de Spreker van het Jaar Award uit op basis van kwaliteit, feedback van klanten als ook de samenwerking met de spreker. Uiteindelijk gaat het om de waarde die een spreker aan mensen en organisaties kan geven. Het felbegeerde bronzen beeldje van de Marcus Tullius Cicero werd in voorgaande jaren uitgereikt aan onder meer Jan Terlouw, Peter van Uhm, Jan Rotmans en Ruud Koornstra.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. Kronenburg Promotie & Begeleiding

  Evenementen Hostess en Promotie -Op zoek naar een promoteam of hostesses?...
 3. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele...
 4. Coby Verhuur

  Coby Verhuur alles voor de inrichting van uw evenement.
 5. Sendsteps B.V.

  De stem van uw publiek! Vergroot het gevoel van betrokkenheid door de...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners