HVMP lanceert nieuw merk voor eventregistratie en -communicatie

06-01-2015 - EVENTMARKETING & COMMUNICATIE - Het Rotterdamse internet- en eventmarketingbureau HVMP brengt alle activiteiten op het gebied van eventregistratie en eventcommunicatie voortaan onder in een nieuw bedrijf Invitado.

Met het brengen van dit onderscheid wil HVMP zich duidelijker profileren als internetmarketing, terwijl Invitado zich zal richten op alle facetten rond eventregistratie: van entreemanagement tot het samenstellen van een heldere evaluatie en van online betaalmogelijkheden tot het maken van een uitnodigende eventwebsite. ‘Met Invitado en HVMP als twee aparte bedrijven onder de paraplu van HVMP zijn we in staat nog beter te focussen en verder te specialiseren.’, verteld Michiel Droog, die samen met Lodewijk Bovy HVMP oprichtte.

In de komende maanden wil Invitado de evenementenbranche kennis laten maken met een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eventregistratie en -communicatie. Droog: ‘Invitado werkt momenteel aan een aantal baanbrekende concepten en projecten waarmee we het contact tussen de eventorganisator en de gasten naar een hoger plan tillen. Deze concepten zullen de kwaliteit van de contactmomenten voorafgaand aan én tijdens het evenement een enorme impuls geven. Op dit moment willen we er verder nog niet te veel over zeggen, maar we verwachten wel dat we met deze ontwikkelingen echt het verschil gaan maken.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. aanmelder.nl

  Eenvoudig evenementen organiseren doe je met aanmelder.nl
 2. Lyyti

  Lyyti is in Nederland! Lyyti levert software voor een probleemloos uitnodigings- en registratie traject van je...
 3. deRegistratiebalie

  Van uitnodiging en registratie-website tot en met de evaluatie, wij maken uw evenement beheersbaar en meetbaar.
 4. Heman Verhuurservice

  Héman Verhuurservice 'kwaliteit is onze basis'. Héman is een verhuurbedrijf dat...
 5. Trends for Rent

  Wij zijn een logistiek- en facilitair dienstverlener in de evenementenbranche....

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners