Hotels in top drie populairste evenementenlocaties

04-12-2018 - Ieder jaar brengt High Profile Locaties de Nederlandse eventmarkt in kaart, door onderzoek te doen onder ruim 600 opdrachtgevers van meeting- en eventlocaties. GreaterVenues publiceerde alvast de eerste conclusies van het Locatieonderzoek 2018. Opvallend: hotels staan in de top drie van meest populaire evenementenlocaties.

VEN, Soho House, QO en het nog te openen Nhow Amsterdam RAI; allemaal stuk voor stuk nieuwe hotels met tal van innovatieve, creatieve en slimme eventfaciliteiten. Ook veel bestaande hotels renoveren of vernieuwen hun zalen met moderne eventfaciliteiten. Het is dan ook niet gek dat hotels steeds populairder worden. Meerdere onderzoeken voorspelden deze trend al, maar nu ook opdrachtgevers dit beamen lijkt het in 2019 toch écht waarheid te worden.

Opdrachtgevers geven steeds meer de voorkeur aan interactieve en persoonlijkere bijeenkomsten. Kleinschalige evenementen met een grote impact, het liefst op een duurzame locatie, blijven de ontwikkeling. De groeiende wereldeconomie, extra beperkingen voor airbnb's en de toename van het aantal zakelijke bezoeken én evenementen, zorgt voor een toenemende vraag; waardoor hotels snel meebewegen en een brede diversiteit bieden aan mogelijkheden voor diverse doelgroepen. Kortom, een perfecte plek waar moderne eventfaciliteiten en duurzaamheid zich afwisselen met zowel grote als innovatieve kleinere ruimtes.

Maar of deze trend de industriele locatie van de troon stoot? Dat lees je aankomende vrijdag 7 december, wanneer het Locatieonderzoek 2018 wordt gepubliceerd.
>> Lees hier het volledige artikel met de eerste conclusies uit het Locatieonderzoek 2018

Fotocredits: Nhow Amsterdam Rai

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 2. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 3. NFGD Audiovisueel

  De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als je...
 4. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 5. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners