Hier zoeken opdrachtgevers van evenementen naar

19-09-2018 - EVENEMENTEN ORGANISEREN - EvenementOrganiseren.nl, de site met tips, inspiratie en aanbod voor opdrachtgevers die nog niet over alle kennis van ons vak beschikken, was vanaf moment in een opwaartse lijn: qua bezoekers en qua informatie-aanvragen. Tot de zomer: het aantal bezoekers dat de 8000 al had aangetikt, zakte naar 5000. Maar de prognose voor september ligt weer op 9000 (!). Veel organisch zoekverkeer, ook in de zomer. Dit waren de meest gelezen berichten:

EvenementOrganiseren.nl Top 5 in de maanden juli en augustus:

 

1. Welke soorten zakelijk evenementen zijn er
Een overzicht met soorten zakelijke evenementen, die steeds weer aan verandering onderhevig is. De indeling op basis van intern, extern biedt al een aardig overzicht, maar kijk bijvoorbeeld naar de categorieen van de Gouden Giraffe en die zes categorieen bieden weer nieuw inzicht. 

2. 3x2 methodes om uw presentatie interactief te maken
Kennis gedeeld door interactie partner Sendsteps. Net als je de juiste wijn bij een bepaald gerecht kiest, kies je ook de juiste interactieve methode bij een presentatie op een evenement of ander live moment. De experts van Sendsteps nemen u mee aan de hand van 3 aanleidingen en komen met 6 methodes die goed in te zetten zijn.

3. Bereken ik op mijn evenement 6 of 21 procent over de partycatering UPDATE
Een handig overzicht van de verschillende BTW tarieven en alvast een voorsortering op het feit dat het lage BTW tarief van 6 naar 9 procent gaat.

4. Evenementenbureau: 42 trends en ontwikkelingen
Voortkomend uit The Next Event, een interessant en inspirerend overzicht van diverse bureaus die hun kennis en inzichten delen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in ons vak?

5. 10 stappen om tot een creatief evenement te komen
Creativiteit is misschien wel het belangrijkste ingrediënt voor een impactvol en effectief evenement. Dus gaat u een zakelijk evenement organiseren, verzamel dan intern en/of extern creativiteit om u heen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. United

  United levert (inter)nationale diensten op het gebied van evenementen, televisie-en multimediaproducties.
 2. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 4. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 5. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners