Het luxe en gemak van een cateraar op jouw event

20-07-2020 - Eventcateraar Food, Jazz & DJ’s presenteert een nieuw concept: Caterbox.nl. Dit concept biedt je de luxe en het gemak van een cateraar op jouw evenement in de vorm van een box, gevuld met seizoensgebonden en duurzame producten. Aan de hand van eenvoudige tips van de chef zet je snel een diner of borrel op tafel. Perfect voor jouw werknemers die thuis zitten, voor een congres of tijdens online meeting!


Fullservice partycateraar Food, Jazz & DJ’s staat bekend om hun creatieve aanpak. Als het gaat om de culinaire invulling, organisatie, productie, muzikale entertainment en de ontwikkeling van evenementen. Het nieuwe concept  Caterbox.nl haalt de beleving van volwaardige catering op maat naar jouw business event of bedrijfspand!
Thuisbezorgd en op maat gemaakt

 

De in-house chef heeft een aantal boxen samengesteld. In de box vind je tips & tricks voor het opmaken van het bord, zodat jij snel een prachtig diner kan uitserveren.

Naast de standaard borrel- of dinerboxen kan ook box op maat laten maken die volledig gebrand kan worden in de stijl van jouw bedrijf. Speciaal voor klanten en relaties. Denk bijvoorbeeld aan een #staycationbox voor jouw werknemers die nu in eigen land op vakantie gaan.


 

 

Bestel met korting


Ontvang deze zomer 10% korting op je Caterbox naar keuze met de kortingscode #liveunboxsummer.

 

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners