HecticElectric wordt onderdeel van Live Legends

21-01-2020 - Wij zijn trots te mogen aankondigen dat na intensieve besprekingen onze partner HecticElectric onderdeel is geworden van Live Legends. Beide bedrijven hebben ruime ervaring en vaardigheden in het maken van content. De overname vervult middels één stap de behoefte van Live Legends om hun content team uit te breiden.

De bedrijven werken ook al jarenlang samen. Daarom verwachten we dat het samenvoegen van verschillende werkzaamheden en onderdelen een positief effect zal hebben op het ontwikkeling van vaardigheden en de synergy in de groei van toekomstige activiteiten.

Live Legends
Live Legends, onder leiding van Ad de Haan en Daan Oomen, is een Nederlands bedrijf gestationeerd in Abcoude dat legendarische live ervaringen creëert. Wij brengen inspirerende content en geavanceerde technologie samen en zorgen ervoor dat creatieve ideeën tot leven komen met precisie en maximale impact. Live Legends werkt met jou samen tijdens het gehele proces, vanaf jouw marketing doelen tot het moment dat het allemaal live gaat. Of het nou is voor het lanceren van een product, een grand opening, gala ceremonie, jubileum van jouw bedrijf, concert, toernooi, of iets compleet anders, wij leveren verrassende omgevingen die het publiek meeslepen en betrekken bij jouw merk. Op een legendarische manier. “It's all about making your live experiences more legendary.”  

Live Legends over de overname 
Ad en Daan: “We zijn zeer enthousiast over deze volgende stap. We hebben al lange tijd gezocht naar nieuw content talent. HecticElectric is een gerenomeerd, professioneel bedrijf op het gebied van content voor film en reclame. Ze beschikken over een internationaal team van creatieve mensen en de modernste technieken, wat perfect bij ons past. Aangezien we in het verleden met elkaar gewerkt hebben aan verschillende projecten, weten we wat we kunnen verwachten. Als wij denken aan Hectic, denken we aan de collectieve verbeeldingskracht en toegevoegde creatieve waarde, maar ook aan een hoger content niveau. Voor ons is dit ook een spannende nieuwe wereld gezien we gaan uitbreiden naar het grote scherm. Deze uitbreiding zal nieuwe technieken mogelijk maken die geïntegreerd kunnen worden in onze live evenementen. Het zal een interessante kruisbestuiving opleveren waarin we elkaar kunnen inspireren meer omvangrijke verhalen te creëren.” 

 

HecticElectric over de overname
De naam HecticElectric zal nog steeds doorgaan als merknaam voor het komende jaar, hoofdzakelijk in het buitenland. De nieuwe projecten van HecticElectric zullen geïntegreerd worden in de werkwijze van Live Legends en ook uitgevoerd worden onder het merknaam Live Legends. We zullen blijven werken aan het verwezenlijken van internationale ambities vanuit ons moderne kantoor in Abcoude.

Marc Kubbinga: “Na het leiden van HecticElectric de afgelopen 20 jaar, ben ik erg blij en geïnspireerd door deze nieuwe stap. Ik ben ervan overtuigd dat we onze huidige HecticElectric klanten zelfs betere creatieve service kunnen gaan aanbieden.” 

Het verleden heeft uitgewezen dat er grote synergy is tussen de teams van Live Legends en HecticElectric. Door deze nieuwe stap kunnen we een groter bereik aan content benodigdheden bieden, zoals bijvoorbeeld AR en VR.  

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. GIGTECH - WIFI op evenementen

  GIGTECH is specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op (bedrijfs)evenementen,...
 2. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 3. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 4. Kinly Rental B.V.

  Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het...
 5. ACS audiovisual solutions

  Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners