Grote evenementen vakbeurs IMEX 2020 afgelast

11-03-2020 - EVENEMENTENBEURS - De wereldwijd bekende beurs die gericht is op incentive travel, bijeenkomsten en evenementen IMEX in Frankfurt die plaats zou vinden van 12 tot 14 mei is afgelast.

Als mediapartner is EventBranche.nl nauw betrokken bij IMEX. Het bericht van de verslagen organisatie van de vakbeurs IMEX deze middag binnenkwam op de EventBranche.nl redactie. Met pijn in het hart kondigden zij de annulering van IMEX van dit jaar in Frankfurt aan. Twee zorgen hebben hen deze beslissing doen nemen. 


Ten eerste is er de onzekerheid die wordt veroorzaakt door het feit dat de Duitse minister van volksgezondheid onlangs heeft opgeroepen tot het verbod op evenementen met meer dan 1.000 mensen, die door sommige Duitse staten al is goedgekeurd, waaronder de deelstaat Hessen, waar Frankfurt is gevestigd. 

Ten tweede geeft de organisatie aan dat de primaire zorg altijd de verantwoordelijkheid is die zij voelen tegenover onze exposanten en partners, die de show financieren - niet alleen door standruimte te kopen, maar ook in de aanzienlijke extra investeringen die ze doen in alles, van het bouwen van de stands tot het hosten van buyer-events.


We want to make it very clear that we have made this decision based purely on the facts as we know them today and, importantly for the whole IMEX team, based on the responsibility and genuine care we feel for all our clients and the global business events community.   - Ray Bloon, chairman IMEX Group en Carina Sauer, CEO IMEX Group 


Later meer informatie.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners