Grootste+aanbieder+bedrijfsuitjes+verbreedt+aanbod+met+outdoorbedrijf
Nieuws

Grootste aanbieder bedrijfsuitjes verbreedt aanbod met outdoorbedrijf

BEDRIJFSUITJE TEAMBUILDING OUTDOOR - TB Events groeide in een paar jaar tijd door tot een van de grootste online bedrijfsuitjes boekingsplatforms van Nederland. Met duizenden uitjes en vele tienduizenden deelnemers. Het bedrijf met Achterhoekse roots nam begin april XL Adventure & Events over en verbreed daarmee haar aanbod met het failliete outdoorbedrijf uit Amersfoort.

Al in 2013 dook EventBranche.nl op het succes van het snel groeiende bedrijf:

Met veel expertise online en zeker op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) is het eventbedrijf nog altijd aan een stevige opmars bezig. Veel belangrijker: TB Events beschikt inmiddels over een enorm aanbod prima verzorgde bedrijfsuitjes tegen een zeer toegankelijke prijs. Het is een lesje nieuw ondernemen met veel succes.

Het succes waar directeur Taco Hermeling zichtbaar van geniet. ‘En echt, het is niet alleen een online trucje en gevonden worden op de juiste zoektermen. Al onze uitjes worden begeleid door getrainde begeleiders en zitten gewoon goed in elkaar. Daarnaast is onze grootste kracht, de samenwerking met inmiddels meer dan 600 locaties verdeeld over het land. Zij faciliteren niet alleen onze groepen, maar kunnen ons aanbod op hun beurt ook gewoon zelf vermarkten.' 

Het al zeer grote aanbod wordt dus nu nog eens uitgebreid met een eigen outdoorbedrijf. TB Events heeft de volledige imboedel en orderportefeuille van XL Adventure overgenomen. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.