Grill+%27n+Smoke+en+Rock+That+Boat+lanceren+nieuwe+cateringconcept
Nieuws

Grill 'n Smoke en Rock That Boat lanceren nieuwe cateringconcept

PARTYCATERING - Grill ’n Smoke (Exclusive Outdoor Catering) en Rock That Boat (Amsterdam Boat Events) lanceren een gezamenlijk nieuw outdoor cateringconcept voor evenementen op of bij het water: Water & Vuur. Speciaal voor de bezoekers van EventBranche.nl

Er is goed nieuws voor iedereen die gek is op BBQ en varen door de Amsterdamse grachten: grillen doe je voortaan op een open klassieke salonboot. Salonboot De Avanti uit 1906 is met name geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeestjes of evenementen tot ca 45 personen. De boot is open, of kan gedeeltelijk open gevaren worden, waardoor een BBQ voor gasten tijdens het varen tot de mogelijkheden behoort. Grill’nSmoke en Rock That Boat bieden ook de optie om eerst te varen en dan in een weiland langs de Amstel een BBQ te organiseren.

De twee bedrijven stellen voor lezers van EventBranche.nl 8 plaatsen ter beschikking voor hun introductie tocht woensdag 17 april as. Eventmanagers of andere geinteresseerden die dit concept graag zelf willen meemaken om later in te zetten voor hun klanten zijn die dag meer dan welkom.

Graag aanmelden via info@rockthatboat.com of gewoon even bellen 0654398022.

Opstappen: Cafe Hesp Amsterdam 17.00/ Afstappen: Cafe Hesp Amsterdam 20.00
Bij aanmelding volgt meer informatie.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.