Gouden Giraffe: welke branchecollega gunt jou het podium? Tip ons en win!

12-10-2018 - De early bird loopt nog tot 15 oktober en de deadline van 1 december is nog ver weg. De eerste cases voor de Gouden Giraffe druppelen binnen, maar dit moeten er natuurlijk nog véél meer worden. Want zo zetten wij de creativiteit en effectiviteit van onze branche op de kaart, grijpen we de aandacht van opdrachtgevers en pakken we het podium. Raakte jij het afgelopen jaar overdonderd door een evenement? Tip ons! Als deze case zich inschrijft win jij twee kaarten voor Learn From The Best, de live pitches op 10 december bij DUS in Utrecht.

'Hoe vaak gebeurt het: het is druk, je werkt aan prachtige projecten, en je vergeet achteraf de wereld te vertellen wat voor ongelooflijk mooi evenement je hebt neergezet...want je zit alweer in de stroomversnelling van het volgende event. I feel you... Maar toen we drie jaar geleden met z'n allen de Gouden Giraffe nieuw leven in bliezen, was dat niet voor niks. Inmiddels zijn we als branche zo ver dat events in de marketing en communicatie mix de hoofdrol hebben. Gaat het niet meer om de grootste vlag maar om het bereiken en beraken van mensen. Zijn er zelfs Duitse, Belgische en Scandinavische bedrijven die ons als voorbeeld zien en willen meedoen, maar het is ónze prijs!! Hoe zonde is het dan dat het gros van de evenementen die dit teweeg brengen, nooit het licht van de spotlights vinden. Gewoon door de drukte, of omdat we simpelweg geen tijd hebben om stil te staan bij wat we dagelijks realiseren. Waar bloed, zweet en tranen zorgen voor tevreden opdrachtgevers; door grootste of juist kleine live momenten die aanzetten tot actie en beweging. Dat verdient toch juist een podium!', aldus Maartje Springer van de Gouden Giraffe organisatie.  

Daarom deze oproep; want er zijn nog teveel evenementen waar de branche, én iedereen daar omheen, geen weet van heeft. Dus was jij dit jaar, als bureau, opdrachtgevers of toeleveranciers, betrokken bij een event dat volgens jouw dit podium moet pakken? Tip ons dan door een reactie achter te laten onder dit bericht of door een mail te sturen naar maartje@eventbranche.nl. Wanneer deze case zich inschrijft voor de Gouden Giraffe Event Awards 2018, dan ben jij onze gast tijdens Learn From The Best op 10 december. En dat is bijzonder, want hier pitchen voor het eerst in de geschiedenis álle cases die meedoen. Kortom, een dag vol inspiratie, kennis en netwerken met honderden eventprofessionals en opdrachtgevers. 

Denk je na het lezen van dit bericht: ik wil zelf meedoen. Dat kan natuurlijk! Druk op onderstaande button, vul het formulier in en je doet mee. Wat je krijgt? Je pitcht op Learn From The Best, krijgt uitgebreide feedback van de jury, bent onderdeel van de Gouden Giraffe Awardshow en wordt dus helemaal ondergedompelt in de wereld van eventmarketing en live communicatie. Leuke feitje: je profiteert nu nog (tot 15 oktober) van de early-bird en bespaart dus 100,- op je inschrijving. www.gouden-giraffe.nl 

                                                       Schrijf je nu in via onderstaande button:                          
 
 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 2. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 4. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 5. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners