Gouden+Giraffe+positioneert+zich+nu+als+Live+Communication+Award
Nieuws

Gouden Giraffe positioneert zich nu als Live Communication Award

EVENEMENTEN AWARD / GOUDEN GIRAFFE - Binnenkort start de inschrijving van de Gouden Giraffe weer. De Gouden Giraffe is de Live Communication Award die, door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, twee werelden samen brengt; de evenementenbranche en de expo branche.

De nieuwe award is een gezamenlijk initiatief van High Profile uitgeverij, de Nationale ExpoJaarprijs en branchevereniging CLC-VECTA. Het samengaan heeft als doel meer samenhang en minder versplintering in de live communication branche te realiseren, waarmee het een impuls is voor de verdere professionalisering van het vakgebied.

Positionering
Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA, benadrukt het belang van een dergelijke Live Communication Award. ‘De Gouden Giraffe is een krachtige prijs die de toegevoegde waarde benadrukt van het medium live communication en die bijdraagt aan de positionering van de live communication instrumenten zoals beurzen, congressen en evenementen.’

‘De Gouden Giraffe, is de afgelopen jaren naar een hoog kwaliteitsniveau gebracht en blijft zich, door de bundeling van twee awards voor live communication, verder ontwikkelen. De award krijgt daarmee een breder draagvlak in de branche en nog meer aanzien daarbuiten’, aldus Oscar Krechting, directeur van High Profile.

Jury
De organisatie is op dit moment achter de schermen al bezig met de samenstelling van de jury’s en de indeling van de zeven categorieën waarbinnen uitingen beoordeeld gaan worden. De uitingen worden beoordeeld op inzet, creativiteit en innovatie en tijdens de gala-uitreiking in maart 2012 worden de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd volgt meer informatie over de categorieën, deelname, inschrijvingen en nieuwtjes.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.