Gouden Giraffe krijgt eigen Next Generation Award

01-02-2019 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Al geruime tijd stopt EventBranche.nl veel tijd en energie in het bouwen van bruggen met hogescholen, als kartrekker van de Gouden Giraffe Event Awards zijn we dan ook zeer trots dat we dit jaar 5 hogescholen bereid hebben gevonden met 3 studenten zitting te nemen in The Next Generation Award. De studentenjury is aanwezig bij Learn from the Best.

'De hogescholen TIO, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Hogeschool Utrecht, Fontys en de Hogeschool van Amsterdam hebben allemaal 3 uitverkorene geselecteerd, die de eerste Next Generation Jury vormen. Zij worden verdeeld over de drie zalen en beoordelen samen alle cases. De beoordeling van de live jury sessies zorgen voor een select aantal finalisten, die vervolgens online uitgediept worden om tot een winnaar te komen', aldus het team van de Gouden Giraffe. 'Voor de scholen zelf hebben we kennisdossiers beschikbaar om te leren van alle topcases.'

Natuurlijk kunt u zelf ook aanwezig zijn bij Learn from the Best om de 40 beste cases van Nederland te zien en de studentenjury aan het werk te zien:

Foto

 

De Next Generation Award wordt uitgereikt tijdens de Gouden Giraffe Event Awards in het Beatrix Theater in Utrecht op 1 april 2019.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners