Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Het+Energie+Theater
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Het Energie Theater

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Het Energie Theater?

Het Energie Theater is een avondvullend interactief theatercollege dat inhaakt op het meest prangende gespreksonderwerp op verjaardagen: de energietransitie en alles wat consumenten daarin raakt. Met name de financiële aspecten – wat kost het en wat levert het me op?, waarop krijg ik subsidie?, wat gebeurt er met de salderingsregeling? – vormen voor veel particulieren een hot issue.

In Het Energie Theater maken toonaangevende experts het publiek met onafhankelijke en praktische informatie wegwijs in de energietransitie. Veel consumenten zien in ontwikkelingen in energie en techniek door de bomen het bos niet meer. Het Energie Theater geeft inzicht in de materie. De makers verkopen niets, maar vertellen bezoekers wat zij moeten weten om weloverwogen keuzes te maken bij het verduurzamen van hun woning. Ingewikkelde kwesties als isolatie, vraagbeperking, salderen, netcongestie, energieopslag en technische oplossingen in een woning worden platgeslagen, hapklaar opgediend en zonder commerciële bijbedoelingen uitgelegd. Door experts die duidelijke taal spreken, feiten brengen en fabels ontkrachten.

In Het Energie Theater worden ingewikkelde vraagstukken in Jip en Janneke-taal, met mooie metaforen én met humor over het voetlicht gebracht. De voorstelling bestaat voor een belangrijk deel uit een live Q&A met de experts. Het publiek neemt actief deel aan de hand van stellingen, vragen en discussie. Je gaat dus direct wijzer en enthousiaster naar huis.

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.