Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Gall+%26+Gall+Goed+Genieten+Sessies
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Gall & Gall Goed Genieten Sessies

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Gall & Gall Goed Genieten Sessies?

De Goed Genieten Sessies zijn vier evenementdagen voor de winkelmedewerkers van Gall & Gall. Tijdens het event worden de medewerkers geïnformeerd over de koers van het bedrijf, horen zij wat er in het drukke najaar op het programma staat en kunnen zij bij de stands van de leveranciers volop de nieuwste alcoholische en non-alcoholische dranken proeven om zo hun klanten van het beste advies te blijven voorzien.

Daarnaast is er op elke sessie een spreker die bij het thema past én kunnen de medewerkers verschillende
workshops volgen. Denk aan een destilleerworkshop, wijnproeverij en een workshop over de verkoop van 0.0 -dranken. De medewerkers van Gall & Gall wonen verspreid door het hele land. Het evenement wordt daarom in vier verschillende regio’s georganiseerd.

 

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.