Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Amsterdam+City+Swim
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Amsterdam City Swim

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Amsterdam City Swim?

De Amsterdam City Swim is een uniek evenement waarbij duizenden mensen door de grachten van Amsterdam zwemmen met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de dodelijke zenuw-spierziekte ALS.

De Amsterdam City Swim gaat over mensen. Mensen die binnen no time sterven aan een afschuwelijke ziekte. We mobiliseren hun achterban, maar ook mensen die een keer wat anders willen doen, op zoek zijn naar een bijzondere ervaring of teamactiviteit. Open water zwemmers die juist weer verder staan van ALS, maar er is altijd iemand in hun omgeving die deze vreselijke ziekte kan krijgen. De Amsterdam City Swim is de gemeenschappelijke deler. Waarmee we mensen met elkaar verbinden door ze een sportieve prestatie laten te laten doen door de mooie grachten van Amsterdam. 

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.