Gouden Giraffe 2018, nominatie categorie Relatie Events: Toekomst in het Vizier

19-03-2019 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De genomineerden van de Gouden Giraffe Event Awards kregen woensdag 13 maart allemaal een verrassingsbezoek van de organisatie. In de categorie Relatie Events ontvingen bol.com en Obsession een nominatie voor Toekomst in het Vizier.

Casenaam: Toekomst in het vizier
Opdrachtgever: bol.com
Inzender: bol.com & Obsession
Locatie: TheaterHangaar
Aantal personen: ruim 600 gasten

Doelgroep: 
De partners van Bol.com, allen ondernemers in e-commerce die artikelen verkopen binnen de categorieën die bol.com aanbiedt.

Hoofddoelstelling:
‘Samen ondernemen is samen groeien’: als bol.com groeit in winst, groeit een partner ook en visa versa. De bijbehorende doelstellingen waren: partnerschap verstevigen, kennis uitdragen en samen leren, de dialoog met elkaar aangaan en de merkbeleving van bol.com overbrengen.

Concept:
Tijdens Toekomst in het vizier keken we met onze partners vooruit. Centrale thema’s waren data en technologie versimpeld, relevant voor de klant ook over tien jaar en ondernemen voor en door ondernemers. Tijdens de plenaire opening zaten alle partners op een roterende tribune in het midden van de zaal, terwijl ze werden meegenomen in de wereld van bol.com. De bijzondere locatie voor deze plenaire opening vroeg om storytelling, waarbij de verhaallijnen van de drie sprekers samen een geheel vormden. Dit verhaal werd versterkt door grote projecties op de imposante wanden en 3D decors waarin 20 jaar opslag van bol.com - in een nagebouwd warehouse - en de netwerkwereld tot leven kwamen.

Effect:
Naast de lovende reacties van partners werd dit event, met een NPS-score van 43,2, +13,2 punten hoger beoordeeld dan het partnerevent in 2017. Ook wanneer je naar de specifieke onderdelen kijkt (sfeer, organisatie, tijdsduur, locatie, programma), werd het event met een 8,5 gemiddeld erg hoog gewaardeerd, waarbij organisatie, sfeer en locatie met een 9,1 gemiddeld hoge uitschieters waren.


Op 1 april 2019 in Jaarbeurs presenteren de finalisten zich nog 1 keer aan de jury en aan u. Inspiratie, inzichten en kennis van de 13 beste events van Nederland. Om vervolgens onderdeel te worden van de Gouden Giraffe Event Award Show in Jaarbeurs Beatrix. Daar moet u bij zijn:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 2. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 4. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 5. United

  United levert (inter)nationale diensten op het gebied van evenementen, televisie-en multimediaproducties.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners