Fiscaal%2C+juridisch+en+financieel+advies+voor+freelance+eventprofessionals
Nieuws

Fiscaal, juridisch en financieel advies voor freelance eventprofessionals

EVENTPROFESSIONALS - Voor freelance eventprofessionals wordt er op woensdag 29 juni een bijeenkomst georganiseerd over de actuele ontwikkelingen op juridisch, fiscaal en financieel gebied voor zowel evenementen- als freelance-activiteiten.

Een aantal freelancers tijdens de oprichtingsbijeenkomst van het FEP

Arno Miltenburg en Panajotti Papandroudis van De Bruijn, belastingadviseurs en
registeraccountants, gaan in op de fiscale aspecten van het Freelance-ondernemerschap. Daarnaast komen de gevolgen van deelname aan evenementen voor de loonbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting aan bod. Tevens wordt er aandacht besteed aan zaken als doorberekening en afdracht van BTW en facturering aan eindgebruiker. Tot slot wordt er ingegaan op de consequenties van de Werkkostenregeling voor Personeelsevents.

Deelnemen?
Deze bijeenkomst die vanaf 18.00 u. in Grand Hotel Huis ter Duin plaats zal vinden, wordt besloten met een bezoek aan de unieke beachclub ‘The Breakers Beachhouse’. Onder het genot van een hapje en een drankje evalueren de Freelancers de eerste stappen van FEP. Freelancers die interesse hebben in deze bijeenkomst of in de activiteiten van Freelance Event Professionals kunnen contact opnemen via info@eventfreelancers.nl of even bellen met 070 363 23 36.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.