EventBranche LIVE locatie Buitenplaats Kameryck: middag nog 11 plekken, rest programma nog 150

26-02-2019 - EVENTBRANCHE LIVE - De eerste editie van de compleet vernieuwde EventBranche LIVE vindt plaats op 11 maart in een eveneens compleet vernieuwde evenementenlocatie: Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Voor het middagprogramma met een sessie over contentmarketing is het maximum aantal gasten opgehoogd; er zijn nog 11 plekken. Voor het overige programma nog 150. (26-2 11.55 uur)

De locatie heeft een indrukwekkende metamorfose ondergaan, waarbij de nieuwe grote congresruimte een must see is. Dat gaan we doen met honderden eventprofessionals en opdrachtgevers. Maar er is meer dan het bezichtigen van de locatie en het netwerken met elkaar:

EVENTBRANCHE LIVE

Het eerste EventBranche LIVE moment van 2019 is op 11 maart in Kamerik bij de compleet gerenoveerde en uitgebreide evenementenlocatie Buitenplaats Kameryck. Sinds vandaag is de open inschrijving gestart, leden krijgen altijd een persoonlijke uitnodiging, maar bij deze bijzondere borrel mogen ook niet-leden eenmalig aanwezig zijn. Let op, want er is een maximum aan potentiele bezoekers:

Effectief Content Creëren

Het middagdeel van EventBranche LIVE staat vol kennis en tips over uw contentmarketing! Allerlei tips en tricks om uw online zichtbaarheid te optimaliseren, meer rendement te behalen en meer te leren over het maken van content.

Het plenair programma staat in het teken van de Gouden Giraffe Learn from the Best, het verhaal achter een groot merk en award winnend evenementenbureau. Tips, tricks en inspiratie, merkstrategie, de rol van LIVE in de marketingmix, welke keuzes zijn gemaakt en waarom, het behaalde rendement etc. Aansluitend is het tijd om te netwerken, te genieten van deze bijzondere locatie en heerlijke catering uit eigen keuken!

Programmatijden:

12.30 uur Deuren open 
12.30 uur Start lunch
13.30 uur Start middagprogramma: kennisprogramma contentmarketing (NOG 11 PLEKKEN, maximum opgehoogd naar 80)
14.30 uur Pauze
14.50 uur Hervatting middagprogramma: kennisprogramma contentmarketing
16.00 uur Einde programma
   
16.00 uur Deuren open bezoekers EventBranche Borrel (NOG 150 PLEKKEN)
17.00 uur Start plenair gedeelte: Learn from the Best
18.00 uur Einde plenair gedeelte, start netwerkborrel
20.00 uur Einde programma

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners