Evenementenlocatie Woudschoten zet zichzelf met nieuwe uitstraling in de markt

20-09-2018 - TRAINING CURSUS WORKSHOP LOCATIE - Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum deed recent een complete restauratie van de Kapel, legde een zeer snel Wifi-netwerk aan, een volledig vernieuwde entree en plaatste bijna 50 zonnepanelen. Sinds vandaag heeft Woudschoten ook nog eens een nieuwe website én een nieuwe huisstijl die de komende periode verder wordt uitgerold.

Wat is het verhaal van Woudschoten? Hoe vertellen ze dit aan de gasten en medewerkers, zodat iedereen de gastvrijheid van Woudschoten tot in de puntjes ervaart? Voor het bepalen van de goede richting betekende dat voor evenementenlocatie Woudschoten juist ook terugkijken naar de afgelopen jaren. Want alle vernieuwingen die Woudschoten doorvoert zijn áltijd al geweest om de beleving van de gasten, zakelijk én particulier,  te bevorderen. Met de nieuwe richting ‘Het is onze natuur’, laat Woudschoten zien zich bewust te zijn van haar omgeving en van de waarde daarvan op medewerkers en gasten. Mensen komen al jaren bij Woudschoten om zich te ontwikkelen en kennis te delen. Het landgoed is juist dan een natuurlijke inspirator van `Het is onze natuur’. Tevens wordt het ultieme begrip van wat gastvrijheid inhoudt, vertaald naar` Het is onze natuur’. Het is niet alleen wat ze doen. Het is wie ze zijn. En dat verschil merk je in alles.

De eerste kennismaking met Woudschoten – en eigenlijk met elke locatie – vindt steeds vaker plaats via de website. En die van Woudschoten bestond al een langere tijd in dezelfde vorm en was toe aan vernieuwing. 'Gastgerichtheid is een belangrijk speerpunt van Woudschoten en de website kon juist op dat gebied verbeteren',  aldus Susanne Konneman-Wijchman, Marketing- & Communicatiemanager. 'Samen met de websitebouwer zijn we aan de slag gegaan, en wij zijn zeer trots op de nieuwe website, die net online is gegaan.'  Zo is de customer journey onder de loep genomen en verbeterd en de site is interactiever geworden. 'Zo  zijn er van alle ruimtes 360° foto’s gemaakt, het is duidelijker te zien welke mogelijkheden Woudschoten biedt voor verschillende doelgroepen en worden gasten en medewerkers uitgebreid aan het woord gelaten in blogs, vlogs en video’s.

Wat is Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum?
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare met 30 zalen en 140 hotelkamers. Tussen al dit groen bieden zij een sfeervolle accommodatie, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf.  Woudschoten verzorgt de rest. Ze zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg. Meer informatie: www.woudschoten.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Kuip Meetings & Events

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van...
 2. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. Amerpodia

  Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de gracht. Rode Hoed, De Nieuwe Liefde,...
 4. Felix Meritis

  Gesloten voor renovatie tot voorjaar 2019. Felix Meritis maakt samen met De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Rode...
 5. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners