Evenementenbureau biedt pakket aan organisatie om straks veilig te kunnen starten

24-04-2020 - Het Eindhovense evenementenbureau PinkOrange slaat de handen ineen met Benelux’ grootste eventsupplier Total-e. Ze bieden als eerste een totaalpakket faciliteiten ten behoeve van de heropstart van bedrijven, winkels, scholen en bijeenkomsten in de huidige 1,5 meter samenleving.

Via de spin-off ‘Stay Alert’, leveren beide bedrijven decennialange kennis, kunde, ervaring én middelen om organisaties, in lijn met de RIVM-veiligheidsvoorschriften, hun bedrijfsactiviteiten te laten voortzetten en daarmee de economie weer te laten opstarten.

‘De strenge maatregelen om onszelf en anderen te kunnen blijven beschermen hebben een grote impact op iedere organisatie’, zegt François Verhoeven, eigenaar van PinkOrange Events & Incentives en mede-eigenaar van Stay Alert. ‘In deze nieuw ontstane economie bieden wij als eerste een totaalpakket voor alle verschillende branches, om zo veilig mogelijk aan de slag te kunnen gaan.’ Stay Alert maakt met 5 zorgvuldig samengestelde productlijnen, die ieders veiligheid en werkcomfort ondersteunen, een heropstart van de economie mogelijk.

1. Stay Cool bevat (LED) systemen om aan de ingang van een ruimte real-time temperatuurmetingen uit te voeren en instructies te geven.

2. Stay Clean bevat pop-up oplossingen om handen te wassen en te desinfecteren.

3. Stay Informed is een breed gamma van informatiedragers en signing om gasten, klanten en medewerkers aan te moedigen de opgestelde richtlijnen na te leven en veilige nieuwe routings te gebruiken.

4. Stay Seated helpt ruimtes als kleedkamers, receptie, wachtruimtes en (bedrijfs-) kantines tijdelijk in te richten volgens de 1,5 meter norm.

5. Stay Connected zorgt voor verbinding door het plaatsen van pop-up bezoekersruimtes, het maken van persoonlijke videokaarten en het plaatsen van volledig ingerichte studio’s om op creatieve wijze via video met medewerkers en klanten in contact te blijven.

Met de oplossingen die Stay Alert aanreikt kunnen ondernemingen vlot en efficiënt heropstarten. Na deze pandemie zullen bepaalde zaken nog altijd aanpassingen behoeven. Hierop wordt met Stay Alert vooruitgelopen. François Verhoeven: ‘Ruim 30 jaar lang is het onze core business om tijdelijke installaties te bouwen, looplijnen in kaart te brengen, wachtrijen in te richten en informatie te delen en verspreiden. Allemaal zaken die bij een heropstart van bedrijven, onder voorwaarden, nodig zijn. Daarom zetten we met Stay Alert onze brede expertise, organisatorisch vermogen en hands-on mentaliteit uit de eventsector in, om samen met onze partners de heropstart van de verschillende sectoren te ondersteunen en samen de handel en bedrijvigheid in onze samenleving zo snel en zo veilig mogelijk op te kunnen pakken.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 2. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 3. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 4. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners