
De European Party Caterer Association (EPCAS) initieert dit conferentieconcept, waarbij cateraars ervaringen en kennis kunnen delen en meer kennis over de huidige trends in de cateringindustrie kunnen opdoen. Daarnaast bestaat de conferentie uit innovatieve, maar realistische food & beverage design- en catering concepten.
New Thinking
De European Catering Conference staat in het teken van “New Thinking”. Gastsprekers tonen praktijk-voorbeelden over nieuwe mogelijkheden, pro¬duct en marktontwikkeling, trends, food & tradition en management. Dagmoderator Arjan de Boer, directeur Shoot my Food en keynote spreker René Boender, internationale trendteller en auteur van bestsellers ‘Great to Cool’ & ‘Generation Z’, zullen de cateraars inspireren met praktijkvoorbeelden en hun nieuwe manier van denken. Tijdens het Engelstalige congres worden er workshops verzorgd door professionals in de Hospitality branche, waaronder Rob Baan (Koppert Cress), Jan Klerken (Kokkerelli), Jan Willem Bosman (Green Recycled Organics), Marie-Luise Weiss (Cup Concept), Arnaud Rannou (Mychefcom), Migúel Júdice (Lágrimas Hotels & Resorts) en Daniel Johnson-Allen (Moving Venue).
BBB en walking the brunch
Gedurende de European Catering Conference zullen de cateraar tevens een bezoek brengen aan de BBB Horecavakbeurs. Vervolgens zal er een VIP diner georganiseerd worden, welke gaat plaatsvinden in ‘de Timmerfabriek’, een industriële unieke locatie, waar food, art en fashion worden gecombineerd in uitzonderlijke concepten. Na het diner is er een VIP festijn in de Maastricht Music Hall. Om dit Europees congres in stijl af te sluiten, wordt er een ‘Walking the Brunch’ tour door Maastricht georganiseerd, waarbij de professionele cateraars bekend raken met nieuwe maar ook vooral authentieke Food en Beverage concepten in Maastricht.
Alle geinteresseerden uit de eventbranche mogen zich inschrijven:
>> European Catering Conference