Europees+Congres+UNICEO+zal+in+2020+plaatsvinden+in+Athene
Nieuws

Europees Congres UNICEO zal in 2020 plaatsvinden in Athene

UNICEO (United Networks of International Corporate Event Organizers) heeft vandaag aangekondigd dat het Europees congres in 2020 van 4 t/m 6 november zal plaatsvinden in Athene. Leden van de vereniging uit zo’n 30 landen zullen samenkomen in het Hotel Grande Bretagne en zich concentreren op het thema: Leading Events to the Future: Innovation, the new paradigma of performance.

Het congres heeft als doel de positionering van UNICEO-leden als belangrijke spelers in de communicatiestrategie en bedrijfsontwikkeling van hun bedrijven te versterken. Tijdens het evenement krijgen leden en hun collega's de mogelijkheid om hun stem te laten horen en hun talenten te verenigen, om de uitdagingen op het gebied van corporate communicatie op te lossen en de sleutelrol van Live communicatie en bedrijfsevenementen in deze context te demonstreren.

Leden en andere deelnemers zullen specifiek de rol bestuderen van technologische innovaties (digitaal, AI, robotica, enz.), hun belang bij het leveren van een authentieke ervaring aan gasten, de plaats van evenementen binnen de ecosystemen van bedrijven (CSR) en hoe effectieve prestaties kunnen worden aangetoond.

Debora Piovesan, hoofd evenementen van de vereniging, zegt: "Deze editie van 2020 staat opnieuw in het teken van de collectieve intelligentie. De wereld van bedrijfscommunicatie en met name de sector van bedrijfsevenementen wordt sterk beïnvloed door de grote veranderingen die plaatsvinden in onze samenleving." ; uiteraard door de technologische revolutie maar ook door veranderingen in de maatschappij, cultuur en zelfs het klimaat. Je moet je daarom voortdurend aanpassen en innoveren om het gewenste resultaat te bereiken.

Dit congres, waar EventBranche.nl tevens mediapartner van is, is een uitstekende gelegenheid voor eventmarketeers om hun kennis te vergroten, inspiratie op te doen en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuw podium; een nieuw tijdperk voor eventcommunicatie, gebaseerd op innovatie en prestaties. Kijk voor meer informatie op www.european-congress.com

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.