European+Best+Event+Awards+gaat+mondiaal%3A+Bea+World
Nieuws

European Best Event Awards gaat mondiaal: Bea World

EUBEA WORLD - De European Best Event Awards zijn al een paar jaar bezig om een soort internationale, overkoepelende award te worden voor de allerbeste eventmarketing en live communicatie. Na 11 jaar van constante groei heeft de organisatie besloten EuBEA om te dopen in Best Event Awards World: Bea World.

Daarbij wordt de prijs voor de beste eventmarketing en live communicatie dus toegankelijke voor evenementen uit de hele wereld. Salvatore Sagone, oprichter van EuBea en Bea World Festivals: 'Het idee was eerst om Bea World onderdeel te laten zijn van de bestaande competitie, maar de tijd is rijp om Bea World EuBea te laten vervangen.'

Daarmee lijkt het voormalige EuBea in een gat te springen. 'Er is geen vergelijkbare wereldwijde award voor events en live communicatie. Dat zijn wij nu dus. Het past ook bij de ontwikkeling van onze industrie, waarbij de eventbranche en live communicatie sector mondiaal is en daar hoort dus ook een wereldwijde award bij. Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste beslissing is, ook al is het heel ambitieus. De inschrijving gaat binnenkort open', aldus Sagone, die al jaren kan rekenen op de steun van EventBranche.nl en de Gouden Giraffe Event Awards, de Nederlandse eventprijzen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.