Eigenaar van een eventbedrijf met de verkeerde SBI-code? Handel nu het nog kan!

23-06-2020 - CORONA EN EVENEMENTEN - Er komen nog altijd vragen binnen van bedrijven die als toeleverancier in onze evenementensector actief zijn, maar niet als zodanig te boek staan, doordat zij met een SBI-code zijn ingeschreven bij de KvK die volgens de codes van zwaarst getroffen sectoren / bedrijven niet tot de evenementensector behoren. Zo los je dat op! Maar doe het snel want je hebt nog tot en met 26 juni 17.00 uur de tijd.

Door een niet aansluitende SBI-code mis je de noodloket tegemoetkoming van 4000,- euro, maar straks ook de tegemoetkoming vaste lasten. Robin van Leeuwen van EventBranche.nl geeft korte tekst en uitleg. Onder de video een tweetal handige links:

>> Melding niet aansluitende SBI-code

>> E herkenning aanvragen

(ZZP'ers, eenmanszaken? Dan volstaat een DigID) 

1 Reacties

Wij hadden een verkeerde SBI code. Ik heb 10 april een melding van niet aansluitende SBI code gedaan. 2 mails met in behandeling ontvangen maar geen uitsluitsel. 4 weken geleden ben ik gaan bellen met RVO. Ik kreeg veel verschillende antwoorden. Inmiddels ons KVK nummer aangepast en op basis daarvan de TOGS alsnog aangevraagd. Volgens de laatste RVO medewerker die ik sprak moest dit goed komen. Tot nu toe nog geen uitsluitsel over de melding niet aansluitende SBI code die ik gedaan heb. Laatste bericht was dat ze het er druk mee hadden. Ook nog niks op de TOGS aanvraag. We wachten in spanning af.....
Ik vraag me af of E herkenning echt nodig is? Ik kon ook mijn digid gebruiken!
Eefke @ 21-06-2020 13:56 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners