Een krachtige merkactivatie? Leer van Gouden Giraffe winnaar, krijg tips én whitepaper

13-08-2018 - Op 4 september organiseert Master in Event Management de workshop ‘Succesvolle Merk Activatie - Hoe Doe Je Dat’. Tijdens deze workshop neemt Gouden Giraffe winnaar Danielle Brons MSc, oprichter van activatiebureau brandXtension, je mee in de totstandkoming van een krachtige merkactivatie en wat hiervoor nodig is.

Gouden Giraffe
Verschillende cases uit de praktijk, waarbij merkactivatie binnen de marketing strategie centraal staat, komen aan bod. Denk hierbij aan de winnende case ‘McDonald's Good Times Island'. Met deze case won Danielle Brons tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2017 de prijs voor beste Brand Event én de Publieksprijs voor het meest creatieve evenement.

Vraagstukken als: 'Wat is de kracht en impact van live communicatie en hoe organiseer je een merkactivatie?' en 'Wat is het onderscheidend vermogen van je merk?' staan centraal. Je leert over cruciale succesfactoren, uitdagingen en hoe je dit kunt realiseren. Er zullen een aantal universele mechanismen worden onthuld, waarmee je een blauwdruk hebt voor de realisatie van krachtige merkactivatie.

Whitepaper
De middag is interactief waarbij in werkgroepen aan de slag wordt gegaan om het geleerde in de praktijk te brengen. Aan het einde van de dag is er reflectie. Het resultaat; iedere deelnemer krijgt binnen één middag alle praktische tools om zelf in de eigen organisatie aan de slag te gaan. Enerzijds vanuit inzicht (het waarom) en anderzijds vanuit praktische tools (het hoe). Iedere deelnemer ontvangt na afloop een whitepaper.

Aanmelden
De workshop vindt plaats op dinsdag 4 september, van 10.00 – 13.00 uur, in het Muntgebouw in Utrecht. Je kunt de workshop los reserveren óf als onderdeel van de leergang Advanced Event Management.
Ga naar www.masterineventmanagement.nl en schrijf in.

Workshop Succesvolle Merk Activatie, Hoe Doe Je Dat
Wanneer: 4 september 2018
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Locatie: Muntgebouw in Utrecht

Kosten workshop: 195,- exclusief BTW, inclusief reflectie/netwerkborrel.

Harry de Winter – Master in Event Management – telefoon 06 50 66 6364

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 2. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²
 3. Ebben Inspyrium

  8.500 flexibel oppervlakte biedt onbeperkte mogelijkheden voor een bijzondere, groene productie van 20 tot en met...
 4. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 5. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners