De Rotterdam geen zinkend schip: 20 tot 30 aanvragen per dag

25-03-2010 - Het immense evenementenschip De Rotterdam kwam meerdere malen negatief in het nieuws: asbest, opgelopen budgetten en uitgestelde openingsdata. Nu het schip eenmaal geopend is, blijkt de evenemententak een waar succesverhaal.

Een kostenberaming die in no time opliep van enkele miljoenen naar ruim 200 miljoen euro, uitgestelde openingsdata en tot overmaat van ramp het dossier asbest. Het overkwam het evenementenschip De Rotterdam. De negatieve publiciteit zorgt ongewild voor bepaalde vooroordelen over het succes van de locatie. Maar zijn die vooroordelen gegrond?

Henk Kroneberg, die als directeur van On Board On Shore (onderdeel van Jaarbeurs Catering) verantwoordelijk is voor de zakelijke evenementen aan boord van het schip, neemt die vooroordelen direct weg: ‘We hebben momenteel te maken met 20 tot 30 aanvragen per dag, met een piek van 90 aanvragen op één dag. Er staan al 600 boekingen in de agenda. Het salesteam is uitgegroeid tot 10 man en draait overuren.’ In totaal zorgt een team van 30 man, onder de On Board On Shore-vlag, voor de exploitatie van ruim 6000 vierkante meter feest-, congres- en theaterruimte aan boord.

In het eerste EventBranche Magazine een uitgebreid artikel over deze veelbesproken evenementenlocatie. Geinteresseerd, maar nog geen abonnee?Neem een abonnement op EventBranche Magazine, het vakblad voor iedere eventprofessional.

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²
 2. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 3. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.
 4. Kameryck V.O.F.

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...
 5. Vondelpark3

  Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners